“ΑΓΙΟΙ” ΑΛΗΤΕΣ, ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΜΕ ΜΑΝΔΥΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΦΩΤΟΣ…

Ε, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

16/10/2008
του Γιώργου Οικονομίδη


Παρακολουθώντας τα γεγονότα με τον “νταβατζή” Εφραίμ και τους συν αυτώ να πρωτοστατούν στα “ιερά” σκάνδαλα, μιλήσαμε και για τη νέα “βόμβα” που θα σκάσει με τις “ιερές” κομπίνες και επιχειρήσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Οι δύο εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση Βατοπαιδίου, “σκόνταψαν” σε εξέχοντα πολιτικά πρόσωπα και υπό το βάρος των πιέσεων και απειλών (όπως ακούγεται) αναγκάστηκαν να παραιτηθούν από την υπόθεση. Καθημερινά όμως βλέπουμε να βγαίνουν στην επιφάνεια διάφορα σατανικά εφευρήματα ενεργούμενα από κολογεροπαπάδες.

Ενδεδυμένοι τον “φερετζέ” της “αγιότητας”, δηλαδή το ράσο, δεσπόζουν στις συνειδήσεις των αφελών πιστών και καταχρώνται τον βίο του φτωχού βιοπαλαιστή. Μοναστήρια και εκκλησίες τάχθηκαν στο να θησαυρίζουν και να αποταμιεύουν τον πλούτο που είναι κάτω από την κατάρα της Αγίας Γραφής. Αυτοί όμως αγρόν ηγόρασαν.

Αξιώσεις επάνω σε χιλιάδες στρέμματα γης, καταθέσεις πολλών δισεκατομμυρίων δραχμών (Ευρώ σήμερα) επιχειρήσεις Α.Ε. με τζίρο εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, τουριστικές και ξενοδοχειακές μονάδες, προσπάθειες δημιουργίας τραπεζικών καταστημάτων με επωνυμία “Τράπεζα Αγίου Πνεύματος” και πολλά άλλα σατανοκινούμενα έκτροπα ενεργούμενα από τους “Ρασοφόρους, την συμφορά του Έθνους” για να δανειστώ έναν τίτλο γνωστού συγγραφέα. Και όλα αυτά την στιγμή που ο θρησκευόμενος πιστός αγωνίζεται αγωνιωδώς για να θρέψει την οικογένεια του και να ζήσει και αυτός. Το επιχείρημα της φιλανθρωπίας από την εκκλησία, για να δικαιολογήσει τις “ιερές” της μπίζνες, είναι απλά και μόνο μανδύας “ξεπλύματος βρώμικου χρήματος” και ο νοών νοείτο…

Περιμένοντας λοιπόν να δούμε και άλλους ρασοφόρους στη φυλακή, επανερχόμαστε εκεί που θα έπρεπε να εμμένουμε -αλλά δεν μπορούμε να σιωπούμε γι’ αυτό και ασχολούμαστε με τα κοινά- και αυτό είναι η πνευματική πλευρά του όλου θέματος. Επιμένουμε στο ότι οι κολογεροπαπάδες είναι ξένο σώμα στην Εκκλησία του Ιησού Χριστού και δεν έχουν βάση και θέση μέσα στην Αγία Γραφή. ΠΟΥΘΕΝΑ μέσα στην ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ δεν μπορούν να υποδείξουν την ύπαρξή τους παρά μόνο αρέσκονται στο να επικαλούνται την νόθα και αντιβιβλική τους παράδοση. Με την ίδια ευκολία επικαλούνται και τα χρυσόβουλα των σουλτάνων για να αρπάζουν με βουλιμία την γη των Ελλήνων αγροτών, όμως… μήπως νομίζουν ότι ο Θεός μπορεί να εμπαίζεται;;;

ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ.

Γιώργος Οικονομίδης
16/10/2008
“sporeas.gr”

 

Διάβασε επίσης:

Θρησκευτική Αλητεία και “Holy Business”

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ, ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

Το top-10 των χρυσών μοναστηριών

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.