ΒΙΒΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

του Γιώργου Οικονομίδη

Από τα αξιολογότερα βιβλία που εκδόθηκαν στον ελληνικό χώρο, είναι τα βιβλία του Στυλιανού Ι. Χαραλαμπάκη. Πραγματεύονται την αλήθεια για την πορεία της Ορθοδόξου Εκκλησίας με όλα τα κακώς κείμενα που εισεχώρησαν σ' αυτήν από την γέννηση της μέχρι σήμερα, και εκφράζουν τον πόθο για επιστροφή στις γνήσιες Ορθόδοξες χριστιανικές ρίζες.

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ

ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΟΡΥΒΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

 

Φίλοι και αδελφοί, σας παρακαλώ διαδώστε όπου μπορείτε αυτή την ανάρτηση.

Πρόκειται για τα υπέροχα και ωφέλημα, για την ανάδειξη της αλήθειας, βιβλία του εκλιπόντος Στυλιανού Χαραλαμπάκη. Τα βιβλία αυτά ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΔΩΘΟΥΝ. Όσα απέμειναν θα πρέπει να διατεθούν και είναι ευκαιρία να τα αποκτήσετε για τον εαυτό σας εάν δέν τα έχετε, ή να τα προσφέρετε σε κάποιους που αγαπάτε, για να γνωρίσουν την αλήθεια που επιμελώς την κρύβουν οι «άρχοντες» της θρησκείας και δυνάστες της θρησκευτικής ελευθερίας, όπου και ανθίστανται στην διάδοση αυτής της αλήθειας.

Αυτοί (οι κεφαλές της κρατικής θρησκείας των Ελλήνων) είναι υπεύθυνοι για τον διωγμό που υπέστη ο Στυλιανός Χαραλαμπάκης, όπου αμαύρωσαν και το όνομά του. Αυτοί οι ιερωμένοι είναι υπεύθυνοι για την παρακώληση της κυκλοφορίας των βιβλίων αυτών, διότι δέν θέλουν ο λαός (το Χριστεπώνυμο πλήρωμα) να μάθει την αλήθεια. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για την σύλληψη του ζεύγους Χαραλαμπάκη από την αστυνομία, το έτος 1957, όπου σε σπίτι ευαγγελικής οικογένειας γινόταν Βιβλική Μελέτη και παρευρέθησαν και κάποιοι γείτονες. Το ιερατείο δέν θέλει κάτι τέτοιο και έστειλε την τότε αστυνομία και συνέλαβε το ζεύγος, με την κυρία Στέλλα Χαραλαμπάκη να είναι έγκυος στον έβδομο μήνα της. Ούτε αυτό επτόησε την αστυνομία, και όλη την νύχτα την είχαν σε ένα κελί να κάθεται σε ένα μόνο σκαμνί έως την έκτη πρωϊνή που τους απέλυσαν.

Αυτοί –οι παπάδες- είναι οι ηθικοί αυτουργοί της θρησκευτικής μανίας και της σατανικής νοοτροπίας των θρησκευομένων, οι οποίοι απειλούσαν την οικογένεια Χαραλαμπάκη ότι θα τους σκοτώσουν, θα τους κάψουν και θα τους βάλουν βόμβα στο αυτοκίνητό τους. Το τελευταίο το πραγματοποίησαν και έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο του ζεύγους τον Σεπτέμβριο του 1973 στην Αμφιάλη Πειραιώς. Αυτοί οι Ορθόδοξοι «χριστιανοί» (όχι όλοι) γαλουχήθηκαν το μίσος από το θρησκευτικό κρατικό ιερατείο, και όχι την αγάπη.

Τα βιβλία του Στ. Χαραλαμπάκη, εκτός του ότι αποτελούν ένα σπάνιο ντοκουμέντο για την ανάδειξη της αλήθειας ενάντια στην παπαδική θρησκεία, μπορούν να βοηθήσουν τον αναγνώστη να πλησιάσει τον Θεό όπως ο Ίδιος ο Θεός το επιθυμεί και το διατάσει μέσα από τον Άγιο Του Λόγο, την Αγία Γραφή.

Με την αγορά των σπάνιων αυτών βιβλίων (που επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΔΩΘΟΥΝ μετά από την αναχώρηση για τον Κύριο του αδελφού μας Στέλιου) θα βοηθήσουμε και την χήρα του αδελφού μας, την αδελφή μας Στέλλα Χαραλαμπάκη, η οποία με την πενιχρή σύνταξή της δέν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ζωής. Η ίδια δέν ζητά βοήθεια, της προσφέρουμε όμως βοήθεια με την αγορά των βιβλίων που αποτελούν έργο Θεού, όπου οι εκδόσεις αυτές έλαβαν τρεις τιμητικές Επιβραβεύσεις του Συλλόγου Ελλήνων Λογοτεχνών.

Αδέλφια Χριστιανοί, παράκληση κάνω, μήν αμελήσετε την ανάρτηση αυτή και διαδώστε την όπου μπορείτε. Ο Κύριος ας δοξάζεται σε κάθε μας βήμα και κίνηση την οποία κάνουμε πρός όφελος της ψυχής μας.

Οι εκδόσεις αυτές έλαβαν τρεις τιμητικές Επιβραβεύσεις του Συλλόγου Ελλήνων Λογοτεχνών.

Αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο

 

Παραγγελίες των βιβλίων στην διεύθυνση:

κ. Στέλλα Χαραλαμπάκη

ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 133

ΜΑΡΟΥΣΙ – ΑΤΤΙΚΗΣ 151 25

 

Τηλ / Φαξ: [+30] 2114051531

ή στό κινητό:

mob: 693 700 4026

 

ή καλέστε την Έβελιν στα τηλέφωνα

Τηλ: [+30] 210 620 8564

κινητό: 6977501373

 

Ακολουθεί ο τιμοκατάλογος των βιβλίων μή συμπεριλαμβανομένων τα ταχυδρομικά έξοδα.

Η αποστολές στο εξωτερικό επιβαρύνονται επί πλέον στα ταχυδρομικά εξωτερικού.

ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

ΤΑ ΑΝΑΠΑΟΔΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

Τιμή 20 Ευρώ

ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΙΕΡΑΤΕΥΜΑ

ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΙΕΡΑΤΕΥΜΑΤιμή 20 Ευρώ

Η ΜΑΥΡΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΒΙΒΛΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΒΙΒΛΟΣΤιμή 10 Ευρώ

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΗΣ ΕΝΤΡΟΠΗΣ

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣΤιμή 12 Ευρώ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΣ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΣΤιμή 10 Ευρώ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ... ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ Τιμή 10 Ευρώ

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗΤιμή 5 Ευρώ

 ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΙΣ;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΙΣΤιμή 2 Ευρώ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕΤιμή 2 Ευρώ

Με κάθε παραγγελία 20 ευρώ καί άνω, αποστέλλουμε ΔΩΡΕΑΝ το βιβλιαράκι μας "ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ"

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

 

Αποκάλυψις του Ιωάννου

12Ευρώ

 

 

Ανατροπή το Πιστεύω του Μπέρτμαν Ράσσελ

5 Ευρώ

 

Στ. Χαραλαμπάκης - πρώην ιερέαςΟ Στυλ. Χαραλαμπάκης ως ιερωμένος Αρχιμανδρίτης, πρίν γνωρίσει τον Ιησού Χριστό, της Καινής Διαθήκης, ως Κύριο του και Σωτήρα του.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΟ Στυλ. Χαραλαμπάκης, αποσχηματισμένος από την ιερατική τάξη, αφού γνώρισε τον Ιησού Χριστό, με την οικογένεια του. Η εκλεκτή σύντροφος του Στέλλα, με την πολύτιμη συμπαράσταση της, συνέβαλε στο έργο του Θεού πλάι στον σύντροφο της Στέλιο, διότι:

"η φρόνιμος γυνή παρά Κυρίου δίδεται" (Παροιμίες: ιθ' 14)

Παραγγελίες των βιβλίων στην διεύθυνση:

κ. Στέλλα Χαραλαμπάκη

ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 133

ΜΑΡΟΥΣΙ – ΑΤΤΙΚΗΣ 151 25

 

Τηλ / Φαξ: [+30] 2114051531

ή στό κινητό:

mob: 693 700 4026

 

ή επικοινωνήστε με την Έβελιν

Τηλ: [+30] 210 620 8564

ή στό κινητό:

mob: 697 750 1373

 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.

2 σχόλια στο “ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ”
  1. Αγαπητέ Γιώργο,

    πιθανόν η κυρία Στέλλα Χαραλαμπάκη να έλειπε τόν καιρό που τηλεφώνησες αλλά προσπάθησε καί πάλι. Εάν δέν απαντήσει στό σταθερό τηλέφωνο τότε μπορείς να πάρεις στό κινητό της όπου και τό προσθέσαμε παραπάνω, και είναι τό: 693 700 4026.

    Φιλικά
    Γιώργος Οικονομίδης

  2. Προσπαθώ μέρες να επικοινωνήσουμε με το τηλέφωνο αλλά δεν το σκόνη κανείς. Πέστε μου ποιες ώρες μπορούμε να επικοινωνήσουμε ήθελα να ρωτήσω για τα βιβλία.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.