05 Ιανουαρίου 2013
του Γιώργου Οικονομίδη

 

Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός έρχεται και πάλι… σύντομα.

  • Πότε όμως θα έρθει;
  • Ποιά είναι η χρονολογία του ερχομού Του;
  • Γνωρίζουμε άραγε το πότε καί τήν ημερομηνία;

Δευτέρα Παρουσία ΧριστούΟ ίδιος ο Κύριος μας είπε τα εξής:

“Περί δε της ημέρας εκείνης και της ώρας ουδείς γινώσκει, ουδέ οι άγγελοι των ουρανών, ειμή ο Πατήρ μου μόνος” (Ματθαίος 24 36).

“Περί δε της ημέρας εκείνης και της ώρας ουδείς γινώσκει, ουδέ οι άγγελοι οι εν ουρανώ, ουδέ ο Υιός, ειμή ο Πατήρ” (Μάρκος 13 32).

Και όμως…

Παρόλο που ο Υιός, αλλά ούτε οι άγγελοι δεν γνωρίζουν την ακριβή ημερομηνία της επανόδου του Κυρίου μας, υπάρχουν -“ευτυχώς(;) για εμάς”- κάποιοι τσαρλατανο-προφήτες που… “γνωρίζουν” και βάλθηκαν να μας “ανοίξουν τα μάτια και να μας ενημερώσουν” γι’ αυτό που ο Κύριος της Δόξης… δέν μας ενημέρωσε!!!

Ο λόγος και πάλι περί του μεγάλου απατεώνα και εκμεταλλευτή της χριστιανικής πίστεως, Benny Hinn, όπου και πάλι επανήλθε με την γνωστή του πλέον (για όσους έχουν μάτια να δούν) τακτική του.

Η είδηση προέρχεται από τον “ΤΥΧΙΚΟ” όπου και την αναδημοσιεύουμε.

 

Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ

BENNY_HINN_FIGTREEΟ ψευδοπροφήτης Benny Hinn προβάλλει ξανά στο προσκήνιο με άρθρο του στο περιοδικό «Charisma» (Οκτ. 2009, σ. 41) για να δώσει άλλη μία ψεύτικη “προφητεία”.

Σύμφωνα με το κείμενό του, με τίτλο «The Fig Tree is in Bloom» = Η Συκιά Ανθίζει (φωτογραφία), που είναι απόσπασμα από το νέο του βιβλίο «Blood in the Sand», προσδιορίζει ως νέα χρονολογία επιστροφής του Χριστού το έτος 2048.

Στο συμπέρασμα αυτό φτάνει “ερμηνεύοντας” το πολύπαθο χωρίο Ματθ. 24/κδ/34 που λέει:

«Αληθώς σας λέγω, δεν θέλει παρέλθει η γενεά αύτη, εωσού γείνωσι πάντα ταύτα».

Στο χωρίο αυτό η πλάνη στηρίζεται στην προσπάθεια κάποιων να ερμηνεύσουν τη λέξη «γενεά» ως χρονική περίοδο. Και είναι αλήθεια ότι η λέξη έχει και αυτή τη σημασία (βλ. π.χ. πίνακα γενεαλογίας του Ιησού στο Ματθ. 1/α/1-17), όμως αυτό δεν ισχύει εν προκειμένω, αφού η λέξη έχει και άλλες σημασίες, όπως στο Λουκ. 11/ια/51 που λέει:

«Από του αίματος του Άβελ έως του αίματος Ζαχαρίου του φονευθέντος μεταξύ του θυσιαστηρίου και του ναού· ναι, σας λέγω, θέλει εκζητηθή από της γενεάς ταύτης»,

… και βεβαίως εδώ ο λόγος δεν γίνεται για μια συγκεκριμένη χρονική εποχή αλλά για ένα γένος, εκείνο του Ισραήλ.

HINN-ELEYTHEROTYPIAΠαρασυρμένος από την παλαιά πλάνη που οδήγησε πολλούς να προσδιορίσουν χρονολογίες, π.χ.:

το 1914 (Ρώσελ),

το 1975 («Σκοπιά»),

το 2000 (Κονδύλης),

το 2012 (Θεοδόσης),

το 1913 (π. Μάξιμος Βαρβαρής),

το 2033 (Καρμπόνης) κ.ο.κ.,

ο αθεόφοβος Hinn αναπροσαρμόζει την “ερμηνεία” και ορίζει τη νέα χρονολογία, ενθουσιάζοντας τους οπαδούς του με τελικό σκοπό να τους παρακινήσει να διαθέσουν τις περιουσίες τους που δεν θα τις χρειάζονται το 2048…

Όταν όμως το ίδιο κακό γίνεται ξανά και ξανά, πλέον δεν είναι μόνο οι επιτήδειοι που πρέπει να κατακρίνονται, αλλά και τα «θύματά» τους, αφού “το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού” κατά την αρχαία παροιμία.

πηγή: tyxikos.gr

 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.

Μια σκέψη στο “ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΩΝ… ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ;;; [Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ]”
  1. Ξεχάσατε τον μεγαλύτερο ψευδοπροφήτη όλως τον εποχών.
    “ΠΑΤΕΡ” ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ…

    Αυτός λέει ότι το 2013 ήρθε ο αντίχριστος και το 2018 θα γίνει η δευτέρα παρουσία…

    Τι κάνει ο αγιορείτης για να βγάλει χρήμα;
    Πουλάει την ψυχή του στον διάβολο!
    Κανείς άλλος στα ιστορικά δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.