26 Φεβρουαρίου 2014
του Γιώργου Οικονομίδη.
 

 “Αισθάνομαι σάν να μέ έχει χτυπήσει μια βαριοπούλα. Έχω ένα βιβλίο στην τσέπη μου και δεν νομίζω ότι διαπέρασαν μέσα από αυτό το βιβλίο” έλεγε ό 49χρονος Rickey Wagoner όταν τηλεφώνησε στό 911 να ζητήσει ασθενοφόρο για τίς σφαίρες πού δέχτηκε στό στήθος του.

Rickey WagonerΟ οδηγός λεωφορείου στό Οχάϊο τών Ηνωμένων Πολιτειών τής Αμερικής Rickey Wagoner (φώτο δεξιά), δέχτηκε επίθεση από ομάδα κακοποιών προχθές τό πρωΐ τής Δευτέρας, πρίν αρχίσει τήν βάρδια του. Τόν πυροβόλησαν τρείς φορές και τόν μαχαίρωσαν στό χέρι. Δύο από τίς σφαίρες κατευθύνθηκαν ακριβώς στήν καρδιά του και μία στό πόδι. Οι σφαίρες στήν καρδιά δέν κατάφεραν να εισχωρήσουν στόν στόχο τους για τόν λόγο ότι ό Rickey Wagoner, πιστός Χριστιανός, αποφάσισε πρίν από μιά εβδομάδα νά κρατά πάντα στό αριστερό τσεπάκι του τήν Αγία Γραφή όπου και τήν μελετούσε. Εκεί σταμάτησαν οι σφαίρες και παρέμειναν καρφωμένες αναγκάζοντας τόν λοχία Michael Pauley του Ντέιτον, από τήν αστυνομία τού Οχάϊο πού έκανε τίς έρευνες, νά δηλώσει στούς δημοσιογράφους ότι: «Υπήρχε προφανώς κάποιο είδος ανωτέρας παρέμβασης σε αυτό το γεγονός, γιατί μάλλον δεν θα έπρεπε να είναι εδώ ο κύριος Wagoner».

Από τό Νοσοκομείο “Miami Valley Hospital” στο Dayton, όπου νοσηλεύεται ό Wagoner, επιβεβαίωσαν εχθές την Τρίτη ότι ο Rickey  Wagoner παρέμεινε στο νοσοκομείο, δίχως όμως το νοσοκομείο να δώσει άλλη πληροφορία, απλά ότι ο Wagoner έχει ανακάμψει και δέν διατρέχει κίνδυνο.

Rickey Wagoner 2

Αυτά συνέβησαν λοιπόν προχθές Δευτέρα στό Οχάϊο.

Σε διαφορετική περίπτωση, εάν συνέβαινε αυτό στην θρησκεία, εν προκειμένω στην Ορθοδοξία πού δέν αφήνει ανεκμετάλλευτα τέτοια γεγονότα αποδίδοντας τα σέ… “θαύμα” αγίων ή τής Παναγίας… εκτός τού Χριστού βεβαίως βεβαίως, θα μας αποβλάκωναν τα Media τών παπαγάλων εθελοτυφλούντων παπαδολατρευτών, θέλοντας και πάλι να μάς “αποδείξουν” ότι εκτός τής Ορθοδοξίας πού “είναι η εκκλησία τού Χριστού και τών Αποστόλων Του” (άσχετα πού η Ορθοδοξία “έσκασε μύτη” μετά από 350 χρόνια από τόν Χριστό και τούς Αποστόλους Του) και ο κομπασμός δέν θά είχε σταματημό. Ευτυχώς τό συμβάν έλαβε χώρα εκτός Ορθοδοξίας και κατά συνέπεια αποφύγαμε τό αποβλάκωμα τών Media τών παπαγάλων. Από τήν άλλη όμως πλευρά, ίσως να μήν ανέφεραν τέτοιο γεγονός για τόν λόγο ότι “εμπλέκεται” στό συμβάν και η Αγία Γραφή, και ώς γνωστόν για τήν θρησκεία η Αγία Γραφή είναι υποδεέστερη τής Ιεράς Παράδοσης τους, δηλαδή τής Εκκλησιαστικής Παράδοσης. Επόμενο είναι ότι η θρησκεία δέν κάνει λόγο γιά τό συμβάν διότι δέν είναι μάλλον από… τόν Θεό εφόσον έγινε… εκτός Ορθοδοξίας πού είναι η “μόνη αληθινή εκκλησία” στήν φλούδα τής γής. (Θού Κύριε)!!!

 Δείτε τό βίντεο:

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.gr

www.sporeas.tv

 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.