του Γιώργου Οικονομίδη
 
Θα ρωτήσει κάποιος, άραγε γίνονται;;;
Θα απαντήσει κάποιος, και βέβαια γίνονται!!!
Θα πώ κι' εγώ, και όμως γίνονται… αρκεί να είναι από τόν Θεό.
 
Σήμερα βλέπουμε τα "θαύματα" να καταντούν ένα αισχρό τηλεοπτικό Show από τηλε-αστέρες ευαγγελιστές (αμερικάνους συνήθως ενώ τους μιμούνται τα άλλα παπαγαλάκια) και αυτό χάριν αισχρού κέρδους. Θα πιστέψεις άραγε φίλε και αδελφέ τό κάθε "θαύμα" που σου παρουσιάζουν οι διάφοροι "θαυματοποιοί";

Σκάνδαλο… "PaulaBenny" !

Και ο τσαρλατάνος Benny Hinn "θαυματουργεί" και σχεδόν όλοι πιστεύουν ότι είναι από τόν Θεό, αλλά δύσκολα μπορεί να πιστέψει κάποιος ότι ο Θεός ενεργεί μέσω κάποιου πόρνου και μοιχού, όπως ο εν λόγω Πεντηκοστιανός τηλε-αστέρας που τόν συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός (βλέπε φωτογραφία παρακάτω) σε πανάκριβη πολυτελή σουΐτα ξενοδοχείου στην Ρώμη χέρι χέρι με την επίσης τηλε-ευαγγελίστρια Paula White να βγαίνουν από τό δωμάτιο που… κοιμόντουσαν αγκαλίτσα. Και από την στιγμή μάλιστα που ακόμα ούτε διαζύγιο δεν πήρε ο τσαχπίνης Benny από την επίσης τηλε-ευαγγελίστρια γυναίκα του που χώρισαν πρίν λίγο καιρό.

Ο Χριστιανός που δέν έχει παρωπίδες στα μάτια, σίγουρα θα συμφωνήσει με τα παραπάνω, δίχως όμως να αμφισβητεί ότι και σήμερα ο Θεός κάνει θαύματα… αλλά με αληθινά παιδιά Του και όχι με «θεομπαίχτες».

Επίσης, για του λόγου τό αληθές, τό περιοδικό CHARISMA στό οποίο έγραφε ο Benny Hinn έστειλε τόν "τσαρλατάνο θαυματοποιό" στα δικαστήρια ζητώντας του αποζημίωση $300.000 για τόν λόγο ότι καταπάτησε τους όρους του συμβολαίου που είχε ο τσαχπίνης Benny με τό περιοδικό, και οι λόγοι ήταν ότι δέν έπρεπε ο Benny Hinn να δείξει με την ζωή του αντιχριστιανική συμπεριφορά που θα σκανδάλιζε τους αναγνώστες τους, σύμφωνα πάντα με τό συμβόλαιο.

Και αυτό έκανε ο Benny Hinn, με την Paula White στό ξενοδοχείο, όπου και τους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός (βλέπε φώτο).

"Ουδέν κρυπτόν υπό τόν ήλιον" και "ότι αν κάνετε κρυφά θέλουσι φανερωθεί" είπε ο Κύριος.
Τελευταία ακούγεται ότι επανασυνδέθηκε με την πρώην σύσυγό του Σούζαν, αλλά σ' αυτό επιφυλλασόμεθα με τό αιτιολογικό, ότι, πολλά μπορούν να γίνουν για "λάσπη στά μάτια" τών δωρητών του "θαυματοποιού" μετά από τό εν λόγω σκάνδαλο με τήν ξανθομάλλα -επίσης τσαχπίνα- Paula. Ευχόμαστε όμως να αληθεύει η είδηση.
 
Πώς θα σταθεί λοιπόν ενώπιον του Θεού μετά από την μοιχεία – πορνεία που έκανε ο τηλεαστέρας θεομπαίχτης; Και η άλλη τελεαστέρας τσαχπίνα- Paula τί θα απολογηθεί για τό σιχαμερό της κατάντημα; Θα μου πείτε, εδώ δέν φοβάται τόν ίδιο τόν Θεό και καταπατά την εντολή Του δια στόματος Αποστόλου Παύλου που λέει: "εις γυναίκα δέν συγχωρώ να ΔΙΔΑΣΚΕΙ" (ενώ αυτή τό "παίζει" φωστήρας διδάσκαλος), και θα ντραπεί να κοιμάται με τόν τσαχπίνη Benny σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο;
 
Ο εν λόγω Benny Hinn εμφανίζεται και στόν γνωστό Χριστιανικό(;) τηλεοπτικό σταθμό ΤΒΝ όπου πρόσφατα ξέσπασε τό σκάνδαλο με την αποκάλυψη πως τα μέλη του «ομίλου ΤΒΝ» ζούσαν ζωή χαρισάμενη, με βίλες, ταξίδια, ιδιωτικά τζετ και αμύθητου πλούτου υπηρεσίες, και όλα αυτά… από τον οβολό των πιστών και εις βάρος αυτών… ώς είθισται.Τα συμπεράσματα λοιπόν δικά σας…!
 
Η περίφημη φωτογραφία που ξεμπρόστιασε τους Πεντηκοστιανούς Benny και Paula.
 

 Γ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.