Και πάλι λέμε ότι οι παπάδες αρκετές φορές απασχόλησαν τον “Σπορέα” με τις κακοδοξίες τους.

Με την αντιχριστιανική τους συμπεριφορά διακωμωδούνται από πολλούς, και η λογική μας λέει, ότι, μάλλον το επιδιώκουν κάτι τέτοιο.

Επειδή “αγιοποιούν” σχεδόν την κάθε παπαδική τακτική, βάλθηκαν να “αγιοποιήσουν και το ξύλο (όχι το… “τίμιο ξύλο”, αυτό το “αγιοποίησαν” προ πολλού) αλλά αυτό που προέρχεται από τα χέρια τους. Δεν νομίζω να ταύτισαν την ελληνική ταινία υπό τον τίτλο “Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο” με την κακοδοξία τους και την αντιχριστιανική -κοινώς σατανική- συμπεριφορά τους.

Κατάρες, βλασφημίες, μουντζώματα, και πολλά άλλα που περιέχει το παρακάτω βίντεο, κυριαρχούν στην παπαδική νοοτροπία. Δεν φοβούνται τα λόγια του Θεού που λένε:

Μετά πάσης φυλάξεως φύλαττε την καρδίαν σου· διότι εκ ταύτης προέρχονται αι εκβάσεις της ζωής. Απόβαλε από σου σκολιότητα στόματος, και διαστροφήν χειλέων απομάκρυνον από σου”. (Παροιμίες: δ’ 23-24)

Ένα βίντεο λυπηρό για την παπαδική κατάντια που αυτοπροβάλλονται ως -δήθεν- “διάδοχοι” των Αποστόλων!!! και το λυπηρό είναι ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι… των γραμμάτων, που τους πιστεύουν και τους επικαλούνται για μεσιτεία προς τον Θεό.

Δείτε παρακάτω τα ίδια επεισόδια από άλλη διακωμώδηση.

 

Γιώργος Οικονομίδης
“Sporeas.gr”
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.