O αρχιμανδρίτης Γαβριήλ Παπανικολάου, προστατευόμενος του Π. Κυριακίδη. Ξέρει πολλά για την αμαρτία στην Εκκλησία αλλά συγκαλύπτει τους παρανομούντες
15 Δεκεμβρίου 2012
τού Γιώργου Οικονομίδη
 

Τέλος δέν έχουν πλέον τά παπαδικά καμώματα. Οι Πράξεις τών… Ρασοφόρωνσυνεχίζουν νά βλέπουν τό φώς τής δημοσιότητας.

Αρχιμανδρίτης -με ονοματεπώνυμο παρακαλώ- καί μέ ιδιαίτερο πάθος στήν διαδικτυακή “πισωγλέντικη” καψούρα, απασχόλησε καί συνεχίζει νά απασχολεί τό κοινό αίσθημα μέ τίς πράξεις του και πολύ περισσότερο μέ τήν κάλυψη πού απολαμβάνει από τούς κύκλους τού Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Παρόλο πού αναδεικνύεται ή αλήθεια για τήν σατανική παρεκτροπή καί συνήθεια πολλών ιερωμένων, δυστυχώς ακόμα υπάρχουν τυφλοί και μωροί πού εξακολουθούν νά τούς θεωρούν “διαδόχους” τών Αποστόλων τού Χριστού και νά επικαλούνται τίς μεσιτείες τους γιά νά πλησιάσουν τόν Θεό. Πολύ δέ περισσότερο, εξομολογούνται σ’ αυτούς τίς αμαρτίες τους νομίζοντας ότι έτσι θά εισακουσθούν από τόν Θεό και θά συγχωρεθούν. Η απάτη όμως αυτή τών παπάδων έχει μεγάλο καί επιβαρυντικό αντίκτυπο στήν ψυχή τού θρησκευόμενου, εάν δέν ξυπνήσει αποτινάζοντας από επάνω του τόν παπαδικό αυτόν ζυγό, διότι μόνον ό Ιησούς Χριστός μπορεί νά δεχθεί απ’ ευθείας τόν κάθε μετανοούντα αμαρτωλό. Τό ιερατείο δείχνει καθημερινά τήν αποστολή του, πού αποδεδειγμένα δέν είναι γιά τόν… Θεό!

Γ.

 

Διαβάστε τό ρεπορτάζ τού makeleio.gr γιά έναν ακόμα αρχιμανδρίτη… από τούς τόσους.

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ “ΨΩΝΙΣΤΗΡΙ” ΠΟΥ ΑΥΝΑΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕ Ο ΦΥΓΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΤΟ ΤΙΜΩΡΗΣΑΤΕ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ; ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ;

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις 14 Δεκεμβρίου 2012 – 22:32.

Ο Αρχιμανδρίτης στό διαδικτυακό chat εν ώρα… υπηρεσίας ψωνίζοντας αγοράκια. Εξακολουθεί όμως νά τό “παίζει” διάδοχος τών Αποστόλων.

Όταν αποκαλύπταμε τις ιερές διασυνδέσεις του μακαριωτάτου Ιερωνύμου με τον φυγά που αναζητά η αστυνομία Πέτρο Κυριακίδη (πριν από 3 χρόνια), είχαμε πέσει από σπόντα πάνω σε έναν αρχιμανδρίτη “ψωνιστήρι” που κάπνιζε φούμο στα chat του διαδικτύου, ψάρευε αγοράκια και απολάμβανε άλλες πλάτες από φίλα προσκείμενους κληρικούς στον αρχιεπίσκοπο. Κάτι πιθανόν θα ξέρει για το θέμα ο τότε προστατευόμενος του Κυριακίδη και σημερινό δεξί χέρι του Ιερωνύμου, χαρακτηρισθείς (όχι από εμάς) ως “ζεν πρεμιέ” της Εκκλησίας, αρχιμανδρίτης, Γαβριήλ Παπανικολάου. Έτσι πανοσιολογιότατε;

Εκείνη την εποχή στέλεχος του “Kontra” που θα κατονομαστεί στην ώρα του (έτσι φιλαράκο;) είχε πάρει εντολή -και από τον Κυριακίδη- να μας αποτρέψει στην προβολή του ρεπορτάζ. Αλλά το ρεπορτάζ προβλήθηκε. Ας το απολαύσουμε:

“Ε.Δ.Ε. ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ “ΨΩΝΙΣΤΗΡΙΑ”.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΛΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ “ΨΑΡΕΥΟΥΝ” ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ “ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ” ΜΠΑΦΟ.

 
O αρχιμανδρίτης Γαβριήλ Παπανικολάου, προστατευόμενος του Π. Κυριακίδη. Ξέρει πολλά για την αμαρτία στην Εκκλησία αλλά συγκαλύπτει τους παρανομούντες

Την διενέργεια επείγουσας ένορκης διοικητικής εξέτασης διέταξε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμος σχετικά με οπτικό υλικό που προβλήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή το βράδυ στην τηλεοπτική εκπομπή του Kontra Channel , “Μακελειό”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γνωστός αρχιμανδρίτης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στενός συνεργάτης αξιωματούχου της Ιεράς Συνόδου (και εκ των πιο άμεσων συνεργατών του Μακαριωτάτου) που προΐσταται σε ιστορικό ναό της Αθήνας και συμμετέχει σε επιτροπή της Ελλαδικής Εκκλησίας, εικονίζεται ημίγυμνος να ερωτοτροπεί μπροστά σε web camera, να συνομιλεί με νεαρό και να αυτοϊκανοποιείται.

Ο εν λόγω αρχιμανδρίτης και υποψήφιος μητροπολίτης που φέρεται να ανήκει σε λόμπι ιερών πατέρων με τα ίδια γούστα, να αναζητά ερωτικούς συντρόφους και να κλείνει διαδικτυακά ραντεβού για σαρκικές απολαύσεις, τέλεσε πριν από λίγο καιρό μαζί με τον αρχιεπίσκοπο την κηδεία του μεγάλου ηθοποιού Θανάση Βέγγου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι το μόνο που έχει στην διάθεση της η εκπομπή καθώς οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν κι άλλα με ανώτερους και ανώτατους κληρικούς να εικονίζονται γυμνοί και να ερωτοτροπούν σε σαδομαζοχιστικές τάσεις έχοντας στο λαιμό τους και στα πόδια τους μέχρι και… λουριά.

Επίσης το ρεπορτάζ έχει καταγράψει μέχρι και κομματικά στελέχη γνωστών πολιτικών προσώπων με τα ίδια γούστα που δεν είναι απλώς ηθικά αλλά είναι και ποινικά κολάσιμα (ακόμα και χρήση ναρκωτικών ουσιών).

Το “ψωνιστήρι” στη κηδεία του μεγάλου ηθοποιού Θανάση Βέγγου. Το πρωί αγία και το βράδυ Ορτανσία. Δεν σεβάστηκε ούτε την μνήμη του.
 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών:

“Σχετικά με κληρικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, για την περίπτωση του οποίου έγινε αναφορά στο πλαίσιο τηλεοπτικής εκπομπής χθες το βράδυ, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος διέταξε την άμεση διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης για την διερεύνηση και πλήρη διαλεύκανση της φερομένης υπόθεσης.

Εκ του Γραφείου Tύπου”

Αλήθεια μακαριώτατε, το μπάφο και η αμαρτία για άγαμους δεν είναι αδίκημα; Πόσα τηλέφωνα σας πήρε ο Κυριακίδης να κλείσει το θέμα; Και τι ήθελε από εμάς; Να μας διώξουν τα αφεντικά από το κανάλι; Τραβάτε τώρα στον ανακριτή να πείτε τον πόνο σας. Το πικρό ποτήρι θα το πιείτε από το Μακελειό μέχρι τον πάτο.

 

πηγή: makeleio.gr 

επιμέλεια κειμένου: sporeas.gr
 
 
Διαβάστε επίσης περισσότερα γιά τίς:
Πράξεις τών… Ρασοφόρων
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.

Μια σκέψη στο “Αρχιμανδρίτης “ψωνιστήρι” που κάπνιζε φούμο στα chat του διαδικτύου, ψάρευε αγοράκια. Τόν κάλυπτε η Αρχιεπισκοπική αυλή.”
  1. Η Πάγια διαδικασία στό Επισκοπικό δικαστήριο είναι ο κατηγορούμενος αντί να απολογείται αρχίζει και αραδιάζει τίς πομπές τών “δικαστών” και σταματάει κάθε δίωξη ! Όλες είναι φακελωμένες τους δε φακέλους προμηθεύει ο Βενέδικτος και τούς κρατάει όλους δουλωμένους . Από Κεφαλής μέχρι ονύχων.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.