Τελικά όπου φυσάει ο άνεμος και ρέει άφθονο το χρήμα είναι ο ορθόδοξος Πέτρος Γαϊτάνος.

Ταυτίζεται η ορθοδοξία με τους αρχαίους ειδωλολατρικούς θεούς; Εάν ναί τότε δέν μας ενδιαφέρει το παρακάτω άρθρο, εάν όμως όχι τότε σίγουρα θα πρέπει η εκκλησία να δεί σοβαρά τις μελλοντικές της συνεργασίες με τον ακριβοπληρωμένο καλλιτέχνη που την θρησκευτική συναυλία σε Ναούς την πληρώνεται με 30.000 ευρώ σε καιρούς πείνας και δυστυχίας του ελληνικού λαού. Γνωρίζει όμως ο “μίστερ όπου φυσάει ο άνεμος” τί εστί πείνα;

Επίσης, με την συμπεριφορά του αυτή, να ποζάει ώς “θεός” Διόνυσος, δείχνει και την “ορθοδοξία” του, εκτός εάν δέν πιστεύει σ’ αυτήν αλλά τό “παίζει” θρησκευόμενος ορθόδοξος χάριν των συναυλιών του και της αδράς πληρωμής του.

 

Γιώργος Οικονομίδης,

www.sporeas.gr

www.sporeas.tv

 

Ακολουθεί τό άρθρο και το φωτογραφικό υλικό:

 

————————————————

 

Δείτε τον Πέτρο Γαϊτάνο όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΑΛΛΙΑ ΚΑΡΤΣΑΚΗ

 

Ο Πέτρος Γαϊτάνος και η Στέλλα Γεωργιάδου ντύθηκαν αρχαίοι Έλληνες, φορώντας μανδύες και στεφάνια. Ο λόγος;

Οι δύο τραγουδιστές βρέθηκαν στην Κύπρο, με αφορμή τα Διονύσια, μια αρχαιοελληνική γιορτή, χαράς και διασκέδασης σε γνωστό κτήμα της μεγαλονήσου. Η Στέλλα Γεωργιάδου ανέβασε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, στα οποία, όπως μπορείτε να δείτε, οι δυο τους προσπαθούν να… αποτυπώσουν το αρχαιοεληνικό πνεύμα.

Μάλιστα, ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο οποίος στο παρελθόν έχει προκαλέσει με τις δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής, ως… άλλος θεός Διόνυσος ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στην συνάδελφό του, κρατώντας ένα μουσικό όργανο στο χέρι του. Με αυτόν τον τρόπο, οι δύο καλλιτέχνες θέλησαν να προσκαλέσουν τον κόσμο να τους τιμήσει με την παρουσία τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε τον Πέτρο Γαϊτάνο όπως δεν τον έχετε ξαναδεί 1

Δείτε τον Πέτρο Γαϊτάνο όπως δεν τον έχετε ξαναδεί 2

Δείτε τον Πέτρο Γαϊτάνο όπως δεν τον έχετε ξαναδεί 5

Δείτε τον Πέτρο Γαϊτάνο όπως δεν τον έχετε ξαναδεί 4

Δείτε τον Πέτρο Γαϊτάνο όπως δεν τον έχετε ξαναδεί 3

πηγή: peoplegreece.com

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.