Σοκ στη Μυτιλήνη, Ψάλτης φέρεται να ασέλγησε σε εννιάχρονηΣυγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία μιας κωμόπολης στο Βορειοδυτικό τμήμα της Λέσβου, όπου ένας ιεροψάλτης κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικο κοριτσάκι, ηλικίας μόλις εννέα χρονών.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που γνωρίζουμε, ο κατηγορούμενος πλησίαζε το κοριτσάκι στο οποία έδινε μικροδωράκια και αφού το απομόνωνε σε μοναχικούς χώρους, ασελγούσε εις βάρος του, χαϊδεύοντάς το στα γεννητικά του όργανα.

Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια, όταν το μικρό κοριτσάκι πήγε κλαίγοντας στο σπίτι του και αφού τρομαγμένο ζήτησε από τους γονείς του να μην το μαλώσουν, τους εξιστόρησε ότι ακριβώς είχε υποστεί.

Αμέσως ο πατέρας του παιδιού βγήκε στους δρόμους του χωριού, ψάχνοντας τον κατηγορούμενο κρατώντας ένα σιδερένιο λοστό για να τον χτυπήσει και να τον παραδώσει στην αστυνομία.

Ευτυχώς οι συγχωριανοί του κατάφεραν να τον ηρεμήσουν με δύσκολο τρόπο και να γλυτώσουν τα χειρότερα.

Οι γονείς του κοριτσιού κατέφυγαν στην αστυνομία, όπου κατήγγειλαν το γεγονός.

Η υπόθεση διαβιβάστηκε αμέσως στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, όπου αφού με τη βοήθεια ειδικής ψυχολόγου το ανήλικο κοριτσάκι κατέθεσε την περιπέτεια την οποία έζησε, διατάχθηκε η εξέτασή του από ιατροδικαστή, για να εξακριβωθεί αν έχει υποστεί βιασμό, ή άλλου είδους κακοποίηση.

Μυτιλήνη, Ιεροψάλτης ασέλγησε σε ανήλικο κοριτσάκι.Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του LesvosNews, το περιστατικό είχε συμβεί πέντε περίπου ημέρες πριν το κοριτσάκι να μιλήσει στους γονείς του και είναι δύσκολο να υπάρχουν κάποια σημάδια κακοποίησης.

Ίσως σήμερα ο ιατροδικαστής να παραδώσει το πόρισμά του, ώστε η Εισαγγελία να έχει σαφή εικόνα των γεγονότων και να απαγγείλει τις ανάλογες κατηγορίες.

Θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι οι κάτοικοι του χωριού γνωρίζουν και άλλα δύο τουλάχιστον κοριτσάκια, στα οποία ο φερόμενος ως δράστης ιεροψάλτης ασέλγησε, όμως οι γονείς των παιδιών για να αποφύγουν το διασυρμό των παιδιών τους, δεν κατήγγειλαν τα περιστατικά στην αστυνομία.

Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είχε απασχολήσει παλαιότερα και πάλι τη δικαιοσύνη, όταν είχε κακοποιήσει βάναυσα κάποια ζώα και είχε μηνυθεί.

Θα πρέπει τέλος να σημειώσουμε, ότι αν τελικά του απαγγελθούν κατηγορίες για ασέλγεια και κακοποίηση ανήλικου κοριτσιού, θα πρέπει να συλληφθεί, να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και να δοθούν όπως ο νόμος ορίζει τα στοιχεία του και οι φωτογραφία του στη δημοσιότητα.

ΠΗΓΗ: lesvosnews.gr

ΠΗΓΗ: zougla.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.