Εκκλησιαστικά

 

ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ

Στα χέρια της αστυνομίας το κύκλωμα

 

Πλούσια η δράση των παπάδων τοκογλύφων

31/05/2011


Τρεις  περιπτώσεις τοκογλυφίας έχει  φέρει ως τώρα στην επιφάνεια  η αστυνομική έρευνα για την  δράση των δυο ιερέων που  «δάνειζαν» το ποίμνιό τους στη Λάρισα  με υπέρογκο τόκο και έβαζαν Αλβανούς μπράβους να αναλάβουν να τα «πείσουν» να εξοφλήσουν τα χρέη!

http://img.protothema.gr/B6315F432E5DB3061696FBCAA0498327.jpgΟ 40χρονος παπάς από τα Φάρσαλα που φέρεται ως «εγκέφαλος» της σπείρας συνελήφθη μετά την καταγγελία ενός από τα θύματά του ότι του ζητούσε επιτακτικά 27.000 ευρώ για να ξεπληρώσει «δάνειο» ύψους 9.000 ευρώ, αν και αρχικά είχαν συμφωνήσει να καταβάλλει 12.000 ευρώ! Πρώτοι συνελήφθησαν οι «μπράβοι» του ιερέα- τοκογλύφου, όταν πήγαν στο νοσοκομείο της Λάρισας για να παραλάβουν τα χρήματα για λογαριασμό του.

Μετά  τον παπά συνελήφθη και ένας ακόμη ιερέας που ήταν ο άμεσος βοηθός του και στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν δύο μαχαίρια! Η προανάκριση αποκάλυψε άλλες δυο περιπτώσεις τοκογλυφίας. Στην πρώτη από αυτές, ο δανειζόμενος υπέγραψε συναλλαγματική για 9.000 ευρώ ενώ είχε δανειστεί5.000 ευρώ και στην δεύτερη ο ιερωμένος υποχρέωσε το θύμα του να υπογράψει συναλλαγματική για 8.000 ευρώ, ενώ του είχε δώσει μόλις 3.500 ευρώ! Η Ασφάλεια Λάρισας συνεχίζει τις έρευνες, καθώς όλα δείχνουν ότι θα αποκαλυφθούν και άλλες περιπτώσεις.

Μανώλης Bάιας

Πηγή


 

**************

Δείτε επίσης:

"ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΙΕΣ"

ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ και ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ Νο: 1   ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ και ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ Νο: 2  ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ και ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ Νο: 3    Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ… «εκπέμπει την φωνήν αυτής»  (Απάντηση στις ερωτήσεις της Ο.Ο.Δ.Ε.)   Βιομηχανία «Αγίων» Θρησκευτικό κατεστημένο Αρχιερείς Μασόνοι Από «Δήμαρχος... Κλητήρας» Παπαδικό "θαύμα" Ειδωλολατρία!!! Ο "ξυπόλυτος" Ιησούς, και οι "αντιπρόσωποι" Του Μια εικόνα... χίλιες λέξεις  Και οι Ορθόδοξοι δίνουν συγχωροχάρτια Παιδεραστία στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής Επιστολή Ιερομόναχου στον "Σπορέα" Πλαστό το "Άγιον" Φως Η "Αφωρισμένη και Αναθεματισμένη" τάξις των Μοναχών-καλογήρων ΟΙ "ΠΑΤΕΡΕΣ" ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ "Η ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ" -Εάλω η πόλις- Ορθοδοξία Η τυφλότητα των ιερέων

 

 

Εκτύπωση / Print

Home

Οι διευθύνσεις που μπορείτε να μας βρείτε είναι:
www.sporeas.com   www.sporeas.gr   www.sporeas.eu