Εκτός από τις αρνητικές συνέπειες στόν οργανισμό σας, κινδυνεύετε και δηλητηρίαση έως θανάτου.
Διαβάστε τό σχετικό ρεπορτάζ για την Κόκα Κόλα στην Ελλάδα: 

 

Νίκος Κατσαρός: Είστε δολοφόνοι.

Ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ, χημικός και συνεργάτης του Δημόκριτου, κ. Νικος Κατσαρός, απαντά στην ανακοίνωση της Κόκα- Κόλα, για τις δηλητηριασμένες παρτίδες των αναψυκτικών. Την αποκάλυψη την προέβαλε το spirospero.gr και επενέβη ο εισαγγελέας. Μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, ο κ. Κατσαρός απάντησε, τονίζοντας για ακόμη μία φορά την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης παρτίδας.

Η ανακοίνωση της Κόκα- Κόλα έχει ως εξής:

Συγκεκριμένοι κωδικοί προϊόντων της, οι οποίοι δεν πληρούσαν τα αυστηρά εσωτερικά κριτήρια ποιότητας της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ανακλήθηκαν προληπτικά το Φεβρουάριο λόγω μη αποδεκτής γεύσης. Οι συγκεκριμένοι κωδικοί προϊόντων δεν ενείχαν οποιοδήποτε κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Το γεγονός αυτό έχει επιβεβαιωθεί από εργαστηριακές εξετάσεις από το Γενικό Χημείο του Κράτους, καθώς και πιστοποιημένους διεθνείς και ελληνικούς επιστημονικούς φορείς.

Από την πρώτη στιγμή, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, με δική της πρωτοβουλία, ενημέρωσε σχετικά και συνεργάστηκε πλήρως με τον αρμόδιο κρατικό φορέα ΕΦΕΤ για την απόσυρση των συγκεκριμένων κωδικών προϊόντων από τους πελάτες της. Η ενημέρωση της Coca-Cola Τρία Έψιλον προς το καταναλωτικό κοινό ήταν άμεση, συνεχής και με απόλυτη διαφάνεια (ανακοινώσεις/δελτία τύπου της στις 21 και στις 24 Φεβρουαρίου)

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον λειτουργεί εδώ και 43 χρόνια στην Ελλάδα με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο καταναλωτικό κοινό. Η ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της αποτελούν τη σημαντικότερη υποχρέωσή της απέναντι στα εκατομμύρια των Ελλήνων που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Η απάντηση του διακεκριμένου επιστήμονα, Ν. Κατσαρού, είναι:

«Είναι δεδομένο ότι κατόπιν καταγγελιών καταναλωτών για δυσάρεστη οσμή στο αναψυκτικό Κόκα-Κόλα, διαπιστώθηκε και από τον ελεγκτικό μηχανισμό της χώρας, ότι η Κόκα-Κόλα περιείχε τις ουσίες 2,4 διχλωροφαινόλη και 2,6 διχλωροφαινόλη, ζιζανιοκτόνα, ουσίες που προκαλούν βλάβες στα νεφρά, το αμυντικό και ορμονικό σύστημα του οργανισμού και είναι ύποπτες για καρκινογενέσεις και τερατογενέσεις. Αποσύρθηκε από την αγορά αφού περιείχε ουσίες που δεν έπρεπε να υπάρχουν στην Κόκα-Κόλα. Για το αν είναι επικίνδυνα ή όχι για τη δημόσια υγεία… ας το κρίνουν οι καταναλωτές, ο ελεγκτικός μηχανισμός της χώρας και η Δικαιοσύνη».

πηγή: spirospero.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.