13 Σεπτεμβρίου 2012
τού Γιώργου Οικονομίδη
 

Η είδηση της σύλληψης τής 11χρονης (για άλλους 14χρονης) μικρής Rimsha Masih -η οποία πάσχει καί από τό σύνδρομο Down– μεταδόθηκε με ταχύς ρυθμούς σε όλο τόν κόσμο όπου και προκάλεσε θυμό καί οργή στήν Διεθνή Κοινότητα.

Τό ιστορικό είναι ότι τόν περασμένο Αύγουστο η ανήλικη Χριστιανή αντιμετώπισε τήν δολοφονική οργή τών γειτόνων της, στήν Πακιστανική πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ, διότι τήν κατηγόρησαν ότι έκαψε καί πέταξε στά σκουπίδια κάποιες σελίδες του Κορανίου. Η αστυνομία επενέβει για να την προστατέψει από τά χέρια τού βάρβαρου όχλου και από τίς 16 Αυγούστου την κρατούσε φυλακισμένη σε μοναχικό κελί.

Δείτε πώς μετέδωσε την είδηση τό Αραβικό κανάλι Al Jazeera

 

Μίσος και δολοφονικό μένος ενάντια στούς Χριστιανούς.

Τό μίσος τών μουσουλμάνων ενάντια στούς Χριστιανούς, αποδεικνύεται από τίς συχνές επιθέσεις και δολοφονίες Χριστιανών ανά τόν κόσμο. Αυτό τό μίσος που προέρχεται από τόν διάβολο, ενέπνευσε καί τόν Ιμάμη τού τόπου εκείνου να κατηγορήσει ψευδώς την μικρή Χριστιανή ότι έκαψε 11 σελίδες από τό Κοράνι. Τό ψεύδος αυτό έθεσε σε κίνδυνο τήν ζωή τής μικρής Rimsha Masih όπου και ο δαιμονιώδης όχλος αποπειράθηκε να την δολοφονήσει. Η αλήθεια όμως δέν άργησε να αποκαλυφθεί καί έτσι στήν θέση τής μικρής Χριστιανής βρέθηκε ο Ισλαμιστής Ιμάμης όπου συνελήφθη καί ανακρίνεται. Πέραν τούτου αντιμετωπίζει ο ίδιος τήν ποινή τού θανάτου γιά βλασφημία, διότι τοποθέτησε τίς 11 καμένες σελίδες τού Κορανίου στίς αποσκευές τής ανήλικης με σκοπό να τήν κατηγορήσει. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο Ιμάμης αυτός έκανε τό ίδιο σε πολλούς άλλους Χριστιανούς όπου ψευδώς τούς έσυρε στά δικαστήρια και κατ’ επέκτασιν στόν θάνατο.

Δείτε τά βίντεο πού ακολουθούν.

 

Διαμαρτυρία ενάντια στό Πακιστάν γιά την μικρή Rimsha Masih.

Η απάνθρωπη αυτή πράξη τών φανατικών ισλαμιστών και τυφλωμένων από μίσος ενάντια στούς Χριστιανούς, ξεσήκωσε διεθνή θύελλα διαμαρτυριών με την απαίτηση να ελευθερωθεί ή μικρή Χριστιανή Rimsha Masih και να προστατευτεί η ζωή της από τόν Ισλαμικό δαιμονιώδη όχλο και τις απειλές του.

 
 

Φυγάδευση τής Rimsha Masih μέ ελικόπτερο.

Με ελικόπτερο τελικά φυγάδευσαν πρός άγνωστη κατεύθυνση τήν μικρή Rimsha ενώ οι στρατιώτες μέ τό δάκτυλο στήν σκανδάλη ήταν έτοιμοι γιά κάθε ενδεχόμενο σε περίπτωση επίθεσης τού βάρβαρου Ισλαμικού όχλου ενάντια στήν ανήλικη Χριστιανή. Μέ ένα μαντήλι στό κεφάλι η μικρή Rimsha Masih απομακρυνόταν από τήν δολοφονική μανία τού σατανικού όχλου πού απειλούσε ότι εάν αθωωθεί από τό δικαστήριο τότε θα την σκοτώσουν, και πιθανόν η ανακούφιση να ήταν ζωγραφισμένη στό αθώο και γεμάτο απορία πρόσωπό της πού ήταν καλυμμένο μέ τήν πράσινη μαντήλα.

Δείτε το βίντεο

 

Οργανώσεις ανά τόν κόσμο ζητούν τήν κατάργηση τού Ισλαμικού νόμου περί βλασφημίας διότι εκτός από απάνθρωπος νόμος είναι και ένας νόμος πού εύκολα τόν εκμεταλλεύονται οι μουσουλμάνοι για να σύρουν στόν θάνατο Χριστιανούς με ψευδείς κατηγορίες περί βλασφημίας.

Εκτός τήν αντίθεση τού κόσμου, και δύο εξέχοντα μέλη του Πακιστάν ετόλμησαν να κινήσουν τό θέμα της κατάργησης τού νόμου περί βλασφημίας. Ο πρώτος δολοφονήθηκε από τόν ίδιο του τόν φρουρό, ο άλλος πού ήταν ο Ομοσπονδιακός Υπουργός για θέματα μειονοτήτων, ο Paul Bhatti, και αυτός πυροβολήθηκε από εξτρεμιστές στο Ισλαμαμπάντ τον Μάρτιο του περασμένου έτους 2011 διότι ζήτησε την κατάργηση του νόμου περί βλασφημίας.

 

Ο Κίνδυνος ελλοχεύει και στην Χώρα μας.

Ο Πακιστανικός μουσουλμανικός λαός διακατέχεται από δαιμονικές επιρροές μίσους καί δολοφονίας ενάντια στούς Χριστιανούς… και απ’ ότι βλέπουμε οι επιθέσεις τους γίνονται μόνο σε Χριστιανούς. Αυτό θέλει ο πατέρας τού ψεύδους διάβολος και αυτό τούς ωθεί νά κάνουν. Αυτοί ώς άβουλα όντα υπακούουν στίς διαταγές τού διαβόλου.

Αυτό θα πρέπει να τό προσέξουν ιδιαίτερα οι κυβερνώντες τήν δύσμοιρη ΕΛΛΑΔΑ και να αναλογιστούν τί μέλλει γενέσθαι με τούς Πακιστανούς και Αφγανούς μουσουλμάνους πού επιτρέπουν να εισέρχονται παράνομα στήν Χώρα και να απαιτούν, αυτό πού απαγορεύουν στούς Χριστιανούς διά θανάτου στις δικές τους χώρες, την ελεύθερη δηλαδή τέλεση τών θρησκευτικών τους καθηκόντων και εις βάρος πάντα τις ελευθερίας τών Ελλήνων.

Δείτε τό βίντεο με τούς Πακιστανούς στήν Ελλάδα που απειλούν ανοιχτά τούς Έλληνες μέχρι καί μέ πόλεμο.

 

Ο εξισλαμισμός τής Ευρώπης είναι επί τών πυλών, ο Σαμαράς όμως και οι σύν αυτώ αγρόν ηγόρασαν. Θα πληρώσουν και αυτοί όμως με τήν οργή τού λαού η οποία δέν αργεί… είναι ίσως και αυτή επί τών πυλών.

Καληνύχτα Έλληνα… έως ότου αφυπνιστείς!

 
Γιώργος Οικονομίδης
“sporeas.gr”
 
 
 
 
 
 
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.

Μια σκέψη στο “Δραματική τελικά η διάσωση μέ ελικόπτερο της 11χρονης Χριστιανής Rimsha Masih στό Πακιστάν.”
  1. Χρυσή Αυγή και τέλος ο Μωάμεθ στην Ελλάδα. Για όλα υπάρχει λύση επιτέλους ας ξυπνήσουν οι Έλληνες και όταν έρθει η ώρα η ψήφος να πάει εκεί που πρέπει.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.