Καί πάλι στό φώς τής δημοσιότητας τά έργα καί οι ρεμούλες τών μοναχών καλογέρων. Σταματημό δέν έχουν. Αυτοί οι κηφήνες ρασοφόροι πού υποστηρίζουν ότι αφιερώθηκαν στόν Θεό μέ τήν απομόνωσή τους από τά εγκόσμια, αποδεικνύουν μέ τίς πράξεις τους ότι μάλλον τό αντίθετο ισχύει καί εμπλέκονται στά εγκόσμια περισσότερο από τούς “εγκόσμιους”.

Κλέφτες καί Θεομπαίχτες ρασοφόροι σύμφωνα καί μέ τό άρθρο πού ακολουθεί… καί ακόμα τούς πιστεύετε καί τούς προσκυνάτε!!! Τρομάρα τους…!

Γιώργος Οικονομίδης.

********************

μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη

Ποσό 270.000 ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια εισπράχθηκε για εργασίες που δεν έγιναν ποτέ, στην μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη, όπως αποκάλυψαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ.

Όπως γράφει το cretalive, ο έλεγχος του ΣΔΟΕ αφορούσε την περίοδο του 2009, όταν το μοναστήρι είχε ενταχθεί σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Στους υπεύθυνους της Μονής φαίνεται ότι… έλειψαν τιμολόγια 270.000 ευρώ, έτσι βρήκαν έναν επαγγελματία που τους πρόσφερε τιμολόγια, προκειμένου να ξεγελάσουν την Εφορία.

Η παράβαση καταχωρήθηκε πλέον ως οριστική στα βιβλία του ΣΔΟΕ και αναμένεται η έκθεση των ελεγκτών για να δούμε και το πρόστιμο που θα πληρώσουν οι υπεύθυνοι της Μονής.

H Mονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη είναι ανδρική μονή που φιλοξενεί 37 Μοναχούς με Ηγούμενο τον Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο Βογιατζόγλου, σύμφωνα με το blog που διατηρεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ υπάρχουν σύνδεσμοι προς «επίσημο σάιτ» της Μονής, φαίνεται να οδηγούν σε εταιρεία hosting. Η θέση της είναι στην επαρχία Μονοφατσίου και η απόστασή της από το Ηράκλειο είναι 31,7 χλμ.

πηγή: spirospero.gr

 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.