Φαινομενικά μπορούμε να «βρούμε» λάθη και αντιφάσεις μέσα στην Αγία Γραφή, όταν δέν έχουμε ουσιαστική σχέση με το Ιερό αυτό Βιβλίο.

Βεβαίως κάτι τέτοιο δέν υφίσταται διότι απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ λάθη και αντιφάσεις μέσα στην Βίβλο. Είναι λυπηρό όμως να ακούς κάτι τέτοιο από θρησκευόμενους και πολύ λυπηρό να το ακούς από ιερείς "λειτουργούς" του Υψίστου.

Στην εκπομπή αυτή θα δούμε την «αντίφαση» που υπάρχει -καθώς λένε οι ανίδεοι παρερμηνευτές- στα κεφάλαια 9 και 22 των Πράξεων των Αποστόλων με το γνωστό όραμα του Σαύλου (του Αποστόλου Παύλου) στην έρημο τής Δαμασκού, όπου του φανερώθηκε ο Ιησούς λέγοντας του: Σαούλ, Σαούλ, γιατί με καταδιώκεις;

ΓΝΩΡΙΣΤΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ. Οι ''αντιφάσεις'' της Αγίας Γραφής-Πράξεις Αποστόλων κεφ. 9 και 22 (4).

Στο κεφάλαιο 9 διαβάζουμε ότι οι στρατιώτες που συνόδευαν τον Σαύλο άκουσαν την ΦΩΝΗ, ενώ στο κεφάλαιο 22 για την ίδια περιγραφή διαβάζουμε πως οι στρατιώτες δέν άκουσαν την ΦΩΝΗ. Πού οφείλεται αυτή η "αντίφαση";;;

Σημείωση: Δυστυχώς στην εγγραφή της εκπομπής, με ζέστη και παράλληλα με τους προβολείς να αυξάνουν την θερμοκρασία, ο ιδρώτας στο πρόσωπο είναι εμφανής και ζητώ συγνώμη γι' αυτό διότι δέν δείχνει ωραίο για τον φακό. Στο δίλημμα όμως, ποιό άραγε είναι σπουδαιότερο για δημοσίευση ή μή, η ιδρωμένη εμφάνιση ή το μήνυμα που πρέπει να ακουστεί, αποφάσισα την δημοσίευση του βίντεο γνωρίζοντας ότι οι φίλοι και αδελφοί εν Κυρίω δέν δίνουν σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

 

Δείτε το βίντεο και στην διαδικτυακή www.BibleMedia.tv στον δεσμό ΕΔΩ:

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.gr

www.BibleMedia.tv

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.