Όταν μιά μάνα πετάει στά σκουπίδια τό νεογέννητό της, συνήθως ό λαός τήν αποκαλεί “σκύλα μάνα”. Αυτό μάλλον ανατρέπεται σύμφωνα μέ τήν παρακάτω είδηση, διότι εν αντιθέσει μέ τήν εν λόγω προσφώνηση, μιά… σκύλα ήταν αυτή πού έσωσε ένα πεταμένο (από μιά “σκύλα” μάνα) στά σκουπίδια νεογέννητο.

Διαβάστε παρακάτω τήν είδηση όπως τήν είδαμε στό newsbomb.gr.

 

Σκύλος έσωσε νεογέννητο που βρήκε στα σκουπίδια!

Σκύλος σώζει βρέφος

Ένας σκύλος έσωσε από βέβαιο θάνατο ένα νεογέννητο μωρό που βρήκε σε χωματερή στην Ταϊλάνδη, μέσα σε μία πλαστική σακούλα.

Ο Πούι, όπως ονομάζεται ο σκύλος, όταν βρήκε το μωρό, πήρε με τα δόντια του τη σακούλα μέσα στην οποία ήταν τυλιγμένο το μωρό και έτρεξε στο σπίτι του αφεντικού του.

Όταν έφτασε άρχισε να γαβγίζει με μανία ώστε να τραβήξει την προσοχή και τότε τον άκουσε η ανιψιά του αφεντικού του η οποία πλησίασε και όταν διαπίστωσε πως επρόκειτο για παιδί έτρεξε να φωνάξει τη μαμά της.

Όταν εκείνη άνοιξε τη σακούλα είδε πως το μωρό, το οποίο μάλιστα είχε ακόμα πάνω του τον ομφάλιο λώρο, έδειχνε αδύναμο και ωχρό στην όψη. Αμέσως λοιπόν το μετάφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου και το φρόντισαν. Αμέσως του χορήγησαν οξυγόνο ενώ τώρα η κατάστασή του κρίνεται σταθερή. Ζύγιζε μόλις 2,200 γραμμάρια ενώ πρέπει να είχε γεννηθεί πρόωρα, γύρω στους 7 ½ μήνες κύησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές θα δώσουν στον σκύλο ένα δερμάτινο κολάρο και ένα παράσημο στο αφεντικό του για τον έξυπνο τρόπο με τον οποίο κινήθηκε και κατάφερε τελικά να σώσει τη ζωή του νεογέννητου.

 

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.