ΓΝΩΜΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

οι οποίοι απαίτησαν “δια ροπάλου” την δημοσίευσή τους, όπου και τις μεταφέρουμε από την παλαιά Ιστοσελίδα μας… εάν έχετε την υπομονή να τις διαβάσετε.
 

Παρακάτω ακολουθεί αλληλογραφία προς τον “Σπορέα” με θρησκευόμενους ανθρώπους, που σε κάποιους από αυτούς, το μένος και ο αναβρασμός της ψυχής τους είναι εμφανής.

Όσο εξακολουθεί αυτή η αντίδραση άλλο τόσο είμαστε υποχρεωμένοι να επιμείνουμε να δίνουμε τά φώτα τής αλήθειας σε αντίθεση με την αντίσταση τού διαβόλου και τών… οργάνων του.

 
 
NAME: ΒΙΟΛΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
mail: alexviolar@yahoo.gr
Date: Sunday, 04. February 2007
Time: 10:36:35 PM
 
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΕΙΣ. ΠΑΤΕΡΑΣ, ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ, “ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΤΕ” ΑΝΤΕ ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΡΑ ΛΙΓΟ ΛΑΖΟ-ΠΟΝΤΙΕ!!!!!
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αγαπητέ Αλέξανδρε,
 
Καταλαβαίνω ότι για το ξεχείλισμα αυτό της καρδιά σου (από το περίσσευμα της καρδιάς λαλούν τα χείλη), αφορμή ήταν το νέο μου άρθρο Μια εικόνα…χίλιες λέξεις, καθώς και οι ύμνοι στον Χριστό στην Ποντιακή διάλεκτο. Άν αυτό σε ενόχλησε, θυμήσου τους δικούς σου… “Παπαροκάδες”. Δεν σε παρεξηγώ όμως, αυτό γνωρίζεις αυτό εκφράζεσαι. Πάντως να ξέρεις πως είσαι συνένοχος και εσύ καθώς και όσοι εθελοτυφλείτε δίδοντας πρόσφορο έδαφος στο κάθε ιερατείο να δεσπόζει εις βάρος σας φυλακίζοντας την πολύτιμη ψυχή σας και αποστερώντας την από την βασιλεία του Θεού. Για την ψυχή αυτή πέθανε ο Κύριος της Δόξης, ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
 
Όσο για τον Απόστολο Παύλο που ονομάζεται πατέρας“,  το επαναλαμβάνω ότι αυτό ήταν, με την έννοια του “πατέρα ιδρυτή Εκκλησιών”. Έτσι ο Απόστολος Παύλος αναφέρεται για τον εαυτό του, και όχι με την έννοια του Μοναδικού Πατέρα πάντων των ανθρώπων που είναι “Είς Πατήρ, ο Θεός”.
 
Δεν νομίζω να είσαι τόσο αφελής για να πιστεύεις ότι και οι ιερείς σου θεωρούνται “πατέρες – ιδρυτές εκκλησιών”. Ας γίνει ο διαχωρισμός Εκκλησίας – Κράτους, και όταν χάσουν την κρατική μισθολογική υποστήριξη, τότε θα δείς πόσοι “πατέρες” θα μείνουν στην θέση τους.
 
Σε πληροφορώ φίλτατε Αλέξανδρε ότι την “λύρα μου” θα συνεχίζω να την παίζω όσο υπάρχουν ακόμα “αμαθείς και αστήριχτοι” και θα συμβάλω με τον τρόπο μου στην καταπολέμηση της θρησκευτικής ασυδοσίας. Όσο για το “Λαζο-Πόντιος” που το ξεστομίζεις υβριστικά και με περιφρόνηση, το έχω τιμή και καμάρι που κατάγομαι από τους “δίδοντας πολιτισμό εις απολίτιστους” όπως και… (?).
 
 
“Σπορέας”
===========
 
Σημ: Ο παραπάνω φίλος άλλαξε τό ύφος του και με παρέλευση 3 εβδομάδων μού απέστειλε τά παρακάτω:
 
 
NAME: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΙΟΛΑΡΗΣ
COUNTRY: ΕΛΛΑΔΑ
mail: alexviolar@yahoo.gr
Date: 24-Feb-2007
Time: 07:18:28 PM
 
ΕΡΩΤΗΣΗ: 1) ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ; 2) ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΖΕΣΤΕ “ΑΔΕΡΦΙΑ” ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ BENNY HINN ΚΑΝΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αγαπητέ Αλέξανδρε,
Θα ήταν μέγα ατόπημα εκ μέρους μου αν σου απαντούσα με ένα Ναί ή Όχι στην πρώτη σου ερώτηση. Ο πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός, όπως και κάθε Χριστιανός, θα πρέπει να εξετάζει γι’ αυτά που πιστεύει “καθ’ ημέραν τας γραφάς αν ούτως έχωσι ταύτα” (Πράξεις Αποστόλων: ιζ΄ 11), και ανάλογα με το τί θα εκλέξει, θα αποφασιστεί και που θα πάει. Αν ακολουθεί τον Κύριο Ιησού Χριστό με βάση την διδασκαλία της Βίβλου και όχι τις ανθρώπινες θεωρίες, όσο και αν εγώ “τον προορίζω για την κόλαση”, αυτός θα είναι ασφαλισμένος στα χέρια του Θεού και θα απολαμβάνει την αιώνια παρουσία Του. Τέτοιους Ορθόδοξους πιστούς Χριστιανούς έχει ο Θεός στους κόλπους Του “ούκ ολίγους”, διότι παρ’ όλο τα εκκλησιαστικά τους αξιώματα, και τους παχυλούς μισθούς τους, όταν γνώρισαν την αλήθεια του Ευαγγελίου αποσχηματίστηκαν εκουσίως, αφήνοντας πίσω τους ότι μολυσμένο υπηρετούσαν στην θρησκεία και υπηρετούν πλέον με ελευθερία το Ευαγγέλιο του Χριστού.
 
Στην δεύτερη ερώτηση σου, αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι, “πας όστις αν επικαλεσθή το όνομα του Κυρίου, θέλει σωθή” (Πράξεις Αποστόλων: β΄21) και σαν σωσμένοι είμαστε όλοι αδέλφια εν Χριστώ. Το “παρατράγουδο” αρχίζει από τις κακοδοξίες που συμβαίνουν ανάμεσα στους πιστούς. Όταν κάποιος “περπατάει άτακτα”, δεν δύνασαι να τον υποφέρεις αν δεν μετανοεί, και κατά συνέπεια αφού και ο Κύριος δεν τον υποφέρει, τον αποστρέφεσαι και κάνεις γνωστά τα καμώματα του. Αν οι Πεντηκοστιανοί της Κύπρου και Ελλάδας δέχονται τον Benny Hinn, γνωρίζοντας την μεθοδολογία του, τότε είναι υπεύθυνοι των πράξεων τους. Αυτό που έκανα εγώ, δεν ήταν αφιέρωμα στον Benny Hinn, αλλά καυτηριασμό στα κακώς κείμενα του.
 
“Σπορέας”
===========
 
 
Σημ: Και πάλι ο φίλος Αλέξανδρος θυμήθηκε τήν πρώτη του ψυχολογική κατάσταση και επανήλθε μετά από 10 ημέρες με τήν γνωστή άρρωστη γλωσσική του ευφράδεια που τόν διακρίνει. Άς τόν διαβάσουμε λοιπόν…!
 
 
NAME: Αλέξανδρος Βιολάρης
mail: alexviolar@yahoo.gr
Date: Friday, 04. May 2007
Time: 02:28:21 AM
 
ΕΡΩΤΗΣΗ: Νιώθω την απίστευτη απογοήτευση, για την αντιευαγγελική σου συμπεριφορά. Κάθε φορά που θα λερώνεις το όνομα της Παναγίας μας, την οποία δεν μακαρίζεις, αλλά βρίζεις, η ψυχή σου θα ζει στην άβυσσο του μίσους και του διαβολικού πνεύματος. Χαίρομαι που γνώρισα τον κύριο Καρανά, τον κύριο Στουπιάδη και τον αξιότιμο υπέροχο ιερέα Δημήτριο, που αγωνίζονται αξιοπρεπώς με ήθος στην ζωή τους.
 
Δεν ντρέπεσαι που από την μια μας το παίζεις αδογμάτιστος και από την άλλη είσαι όχι απλά αιρετικός αλλά νοθήλευμα πλάνης, συκοφαντίας!!! Έχεις θίξει τα θρησκευτικά πιτεύω, πολλών ορθοδόξων Ελλήνων, που αυτή την στιγμή προσεύχονται κάτω από το καντηλάκι τους, και εσύ κάθεσαι και γράφεις ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι κάτω από το ανάθεμα της Βίβλου!!! Με ποιό δικαίωμα ….που ούτε το όνομά σου δεν θέλω να βάλω στο στόμα μου; Αυτή είναι η “χριστιανική ιστοσελίδα για κάθε ηλικία”; Κοίταξε, σε διαβάσαμε, σε ακούσαμε, σπαταλήσαμε τον χρόνο μας, να μπούμε στην σατανική ιστοσελίδα σου, και να σου κάνουμε ερωτήσεις. Τώρα τι ζητάς; Είμαι πολύ πιο κοντά να υποστηρίξω τα άτομα αυτά που πραγματικά είχαν το δικαίωμα να επιτεθούν στην ισοσελίδα biblos, και στον εκδότη της, αλλά τα άτομα αυτά έχουν ΧΡΙΣΤΟ μέσα τους, και όχι τον Σατανά.
 
Έχω δει πολλούς ευαγγελικούς στην ζωή μου, αλλά εσύ είσαι ένα φαινόμενο καταστρεπτικής μανίας, και μίσους!!! Αυτά κυρρήτεις σε άτομα – ψυχές στην Μελβούρνη; Τι ψυχή θα παραδώσεις αντίχριστε, βλάσφημε κατά των Θείων; Για να μην συνεχίσω με τρόπο που δεν θα άρεσε σε κανέναν, ούτε μήνυση θα υποβάλλω στον κύριο Καρανά, διότι παρόλο που τον γνωρίζω, ξέρω τι έχει περάσει αυτό το άτομο στην ζωή του, και επειδή επισκέφτηκα πολλές φορές το μαγαζάκι που έχει, με τον υπολογιστή που αμέσως το παλληκάρι το μετέφερε σπίτι του, μόλις γίνανε τα γεγονότα, και επειδή είδα από κοντά, όταν έλειπε για δουλειές, άφηνε ανοιχτό τον υπολογιστή του και πολλά άτομα μπαίνανε στο ίντερνετ, όπως και εγώ, μέσα από κάρτες otenet smile των 5 ευρώ, και του πληρώναμε τις κάρτες, από την καλοσύνη του την έπαθε. Η στεναχώρια όμως που πέρασε, τα συγγνώμη που έστειλε σε όλους, και η κατσάδα που φάγαμε γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος τελικά χρησιμοποίησε τα ξένα e-mails, και οι προσευχές που έκανε για να φανεί η αλήθεια, δεν ξεχνούντε mr. sporeas.!!!!!!
 
Θα τον κάψεις στην πυρά; Αν ζούσες στον μεσσαίωνα σίγουρα θα το έκανες!!!! Κοίταξε να δεις την δική σου πνευματική πορεία, γιατί βούλιαξες μέσα στο μίσος, και ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θα αγωνιστώ μαζί με τον κύριο Στουπιάδη και πατερα Δημήτριο, καθώς και με τα παιδιά της πεντηκοστής, και των φίλων κουάκερων, κατά του μίσους σου. Πήγαινε εξομολογήσου τις αμαρτίες σου και ζήτα συγχώρεση από τον Θεό, διότι θα πέσει φωτιά να σε κάψει από τον ουρανό, βλάσφημε των Θείων. Αν είσαι παιδί Θεού θα το αποδείξεις, αν είσαι του σατανά, θα συνεχίσεις αυτήν την τακτική.
 
Ήδη ξόδεψα πολύ χρόνο και για να μην ψάχνεις, είμαι σε ίντερνετ καφέ της Θεσσαλονίκης, και διαβάζω την υπέροχη ιστοσελίδα του φίλου και πραγματικά ήσυχου και άξιου παιδιού, που αγωνίζεται για το μεροκάματο, και κλαίει κάτω από την εικόνα του Χριστού μας και της Παναγιάς μας, και ξέρει να ζητά συγγνώμη και να συγχωρεί. Αν τον προκαλείς όμως δεν θα καθήσει σαν βλάκας να σε “προσκυνάει”. Μάθε στην ζωή σου να αγαπάς έστω και αυτούς που θεωρείς “εχθρούς” σου!!! Δεν είναι εντολή δική μου, αλλά του ΧΡΙΣΤΟΥ μας.!!!!!!!
 
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αγαπητέ Αλέξανδρε,
 
Εξέφρασες αυτό που αισθανόσουν και το δέχομαι, άσχετα τις ύβρις σου στο άτομο μου. Δεν θα ασχοληθώ με τις ύβρις – άλλωστε δεν αξίζει τον κόπο, δείχνεις τί πρεσβεύεις -, αυτό όμως που θέλω να επισημάνω, έτσι για να μου κάνεις καλό και να με βγάλεις από την πλάνη στην οποία έχω πέσει – όπως νομίζεις -, δείξε μου σε παρακαλώ σε ότι γράφω και αποδεικνύω,
πού σφάλω;
Πού έχω λάθος;
Πού παραπληροφορώ;
Πού, επιτέλους, προσβάλω το θρησκευτικό συναίσθημα των Ορθοδόξων;
 
ΕΑΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΟΥ, Ε, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΓΩ, ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Να μάθεις να την δέχεσαι.
 
Στο εξής, σε παρακαλώ, αν θα συνεχίσεις “να μου κάνεις χάρη” να ασχολείσαι με την “βλάσφημη” ιστοσελίδα μου, να μου επισημάνεις τα “βλάσφημα” στοιχεία που δίνω για την θρησκευτική κακοδοξία σου/σας, και να προβάλεις την άποψη που υποτίθεται ότι είναι η αληθινή. Αν είναι έτσι θα το δεχτώ, ζητώντας συγνώμη από το Παπαδικό εμπορικό σύστημα για την παραπλάνηση που προξένησα, άθελα μου. Αλλά να ξέρεις τούτο, όταν ο γιατρός σου (Θεός) λέει ότι υπάρχει καρκίνωμα (αμαρτία) στο σώμα σου και πρέπει επειγόντως να το κόψουμε για να σωθεί η ζωή σου (βλέπε η ψυχή σου), είναι ανοησία -να μή πώ ηλιθιότητα- να του λές τού γιατρού ότι η γιαγιά σου (παράδοση) σου συστήνει κάποιο βότανο, και θα θεραπευτείς με χαμομήλι (βλέπε θρησκευτικά καθήκοντα, παπάδες, είδωλα, μυστήρια κ.λ.π).
 
ΕΔΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΥΤΗ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ (ως σύστημα) ΝΑ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ.
 
Μή πέφτεις στην σατανική πλεκτάνη, που σφυρίζει στ’ αυτιά σας το παραμύθι, ότι, “εσύ βρέθηκες να τα ξέρεις όλα και θέλεις να μας σώσεις;”. Όχι, δεν είμαι εγώ, δεν είναι κανένας άνθρωπος, αλλά αν ο Θεός σου μιλάει με τον δικό Του τρόπο, μή κλείνεις τ’ αυτιά σου και σβήνεις την φωνή Του.
Ο Κύριος το λέει:
“Διά τούτο, καθώς λέγει το Πνεύμα το Αγιον· Σήμερον, εάν ακούσητε της φωνής αυτού, μη σκληρύνητε τας καρδίας σας…” (Εβραίους: γ’ 7-8).
 
Ο Χριστός είναι Αυτός που εσείς ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΘΕ, διότι αντιδράτε με ακατονόμαστο τρόπο όταν σας μιλάνε μόνο γι’ Αυτόν και όχι για “αγίους”. Γιά σκέψου το λιγάκι, εάν μιλώ μόνο για τον Χριστό, γιατί αντιδρά η πλειοψηφία -και ειδικά το ιερατείο- με τέτοιον τρόπο; Στον Χριστό και μόνο στον Χριστό της Καινής Διαθήκης (διότι υπάρχουν πολλοί χριστοί) καλώ τον καθένα να επιστρέψει. Αν όμως απορρίπτεις εμένα και τα γραφόμενα μου, τότε διάβασε κάτι που είπε κάποιος -“δικός σου”- που τόσο φανατικά ακολουθείς:
«Όταν ο πιστός ταυτίζεται με μια εικόνα, αυτό είναι ειδωλολατρία. . . Δυστυχώς, ο χριστιανισμός έχει φορτωθεί πάρα πολύ με ειδωλολατρισμό. Πρέπει όσοι ευαγγελίζονται τον λόγο του Θεού να μπορούν να στενοχωρήσουν μερικούς χριστιανούς λέγοντάς τους την αλήθεια. Δυστυχώς, η ιστορία με τα κειμήλια είναι παλιά. Από τότε που η Εκκλησία έγινε θρησκεία και από τότε που η Αποκάλυψη έγινε χριστιανισμός» (Μητροπολίτης Ιωαννίνων Θεόκλητος, 09/12/2002 σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα»).
 
Παρ’ όλα αυτά όμως, ο Μητροπολίτης αυτός εξακολουθεί να θυμιατίζει, να ιερουργεί και να ασπάζεται αυτά που αποκαλεί είδωλα. Γι’ αυτό ο “Σπορέας” και όχι μόνο, φωνάζει την Αλήθεια, για τυχόν αφύπνιση των… εθελοτυφλούντων.
 
Αναλογίσου για λίγο φίλε Αλέξανδρε, και πές το στους φίλους σου, που τόσο βάναυσα πολεμάτε τον “Σπορέα”, χωρίς όμως να τον πιάνουν τα βόλια της αμάθειας σας.
 
Όποιος φτύνει στον ουρανό, ξέρεις που πέφτει το σάλιο του, ας είστε εσείς, ας είμαι και εγώ…
 
 Σπορέας
===========
 

Σημ: Μετά από παρέλευση μηνών ο φίλος Αλέξανδρος (που δέν θα ασχολείτο και πάλι μαζί μου) επανέρχεται αθετώντας τήν πρώτη του υπόσχεση. Ας τόν “απολαύσουμε” και πάλι:

 
NAME: Αλέξανδρος Βιολάρης
COUNTRY: Θεσσαλονίκη – ΟΡΘΟΔΟΞΗ Ελλάδα
mail: alexviolar@yahoo.gr
Date: Sunday September 30, 2007
Time: 04:27:17 PM
 

Καλησπέρα αδογμάτιστε μελετητή της ΒΙΒΛΟΥ. Καιρό είχαμε να τα πούμε. Με θυμάσαι και σε θυμάμαι. Κάνοντας την ανασκόπηση σου, κύριε Οικονιμίδη, έφτασες στο σημείο να γίνεις ένας αστείος προτεστάντης που από την πολύ “δικηγορική” σου αίρεση, κατάντησες ο big brother των χριστιανικών ιστοσελίδων. Μπαίνω στο θέμα μου, γιατί δεν έχω σκοπό να ξοδέψω αρκετή ώρα με βλάσφημους ανθρώπους σαν και σένα. Η ΑΙΡΕΣΗ σου περί των αληθινών Χριστιανικών δογμάτων της ΜΙΑΣ Εκκλησίας του Χριστού, κλεισμένη μέσα στο παράλογο “στρίβειν διά του αρραβώνος” <ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ>, έφερε άσχημα αποτελέσματα σε πολλούς ανθρώπους. Μας κοροιδεύεις ασύστολα, ανελέητα, αρχίζοντας ΕΣΥ την ιστορία με τον Χαραλαμπάκη, ενώ ψεύδεσαι λέγοντας στους αναγνώστες σου “«Είναι και απορίας άξιον», είπε, «γιατί να σκαλίζει ο Μαυρομάγουλος μια υπόθεση μισού και πλέον αιώνα» (υπόθεση Χαραλαμπάκη)”.

Ποιός έδωσε αιρετικέ Αυστραλοποντιοελληνα έκταση στο θέμα Χαραλάμπάκη; ΕΣΥ. Και έχεις και το θράσσος να πάρεις στον λαιμό σου τον Νίκο Μαυρομάγουλο λέγοντας ότι ο Τσουρός δεν συμφωνεί με την οοδε!!! Είσαι φοβερά απίστευτα ΨΕΥΤΗΣ. Κάνε ένα κλικ στην ιστοσελίδα oodegr.com και δες ότι αναγράφεται ολόκληρο κείμενο για τον Τσουρό, με τηλέφωνα κτλ. Λες ο Τσουρός αν δεν συμφωνούσε με την οοδε, δεν θα έλεγε στην οοδε, να σβήσει το όνομα του; Πρέπει να δεις αιρετικέ προτεστάντη, την σελίδα http://oodegr.com/oode/grafi/protestantes/10erwtiseis1.htm και να καταλάβεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, πως ΔΕΝ απάντησες, ούτε μπορείς να απαντήσεις στις 10 ερωτήσεις. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ!!!! Γίνεσαι ρεζίλι.

Κάποτε όταν είχα αναλάβει την ιστοσελίδα biblos.gr, για λίγο καιρό, ήθελα πραγματικά να γνωρίσει ο κόσμος το τι ΕΙΣΑΙ!!! Δυστυχώς ο Δημήτρης (δεν γνωρίζω τον λόγο), μου απαγόρεψε, να είμαι εγώ ο εκδότης του biblos, λόγω προβλημάτων του (μου είχε πει), αλλά και πάλι ενώ μου είχε πει ότι θα την παρατήσει, τελικά την ξανά ανάλαβε, γυρίζοντας βέβαια στην Ορθοδοξία, αλλά πλέον η σελίδα του, πέρα από κάποια άρθρα για τις εικόνες, την Παναγία κτλ, όλα του τα άρθρα είναι καθαρά ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΑ αναφέροντας για την σωτηρία μέσα από τον Χριστό, και λυπάμαι, διότι τον συμπαθώ, επειδή είναι πονεμένος στην ζωή του, είναι καλό παιδί, αλλά έπεσε στα δίχτυα σου με το να υπογράψει στο βιβλίο επισκεπτών σου, και να αναφερθεί με όμορφα λόγια για σένα, που κάποτε ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ!!!!! Τον ρώτησα γιατί, και μου είπε ότι σε θεωρεί αδερφό του εν Χριστώ, μετάνιωσε για τον “πόλεμο” που κάποτε σου έκανε, και όλα αυτά τα στηρίζει στην αγάπη λέει. Εδώ πλανάται, διότι ως Ορθόδοξος θα έπρεπε να σε ονομάζει ΚΑΘΑΡΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ, για τα αιρετικά άρθρα σου. Κιομως δεν το κάνει και επιμένει, ότι είσαι χριστιανός, απλά αντιλαμβάνεσαι και πιστεύεις με τον δικό σου τρόπο την χριστιανική πίστη. Τόση πλύση κάνει η ιστοσελίδα σου κύριε αδογμάτιστε; Είσαι αντιφατικός, κατάλαβε το!!!!

Την μία γράφεις “Επειδή αρκετά ασχολήθηκε ο «Σπορέας» με τον κ. Νικόλαο Μαυρομάγουλο της «ορθόδοξης(;)» Ιστοσελίδας Ο.Ο.Δ.Ε.”, άρα παραιτήσαι, από την άλλη γράφεις “Παρ’ όλα αυτά, ο “Σπορέας” ετοιμάζει την απάντηση του στην “απάντηση” της ΟΟΔΕ για το παρόν μου άρθρο.”. Πας καλά, αντίχριστε αιρετικέ; Βγάλε και το περιοδικό τυχικός αγαπητέ αιρετικέ, δεν σου πάει, διότι δεν διάβασες το http://oodegr.com/oode/protestant/tyxikos1.htm Απορώ με σένα και την τακτική σου, απορώ με ορθόδοξα άτομα, όπως ο Νίκος της οοδε, που ασχολείται ακόμα με “αιρετικά αποβράσματα πλήρης χριστιανικής διαστρεβλώσεως, αιρετικομανίας”. Απορώ επίσης με τον Δημήτρη που σε αποκαλεί αδερφό του εν χριστώ, γράφοντας, πως τάχα η αγάπη του ΘΕΟΥ ενώνει όλα τα χριστιανικά δόγματα, (δημήτρη φίλε, συγχώρησέ με, αλλά αυτό πλησιάζει την αίρεση, το να αποκαλείς αδερφούς σου βλάσφημους αντι-ορθόδοξους αδογμάτιστους αιρετικούς).

Σύντομα θα ετοιμάσω ιστοσελίδα, που θα κρύβεσαι κύριε Οικονομίδη, για αυτά που έχω να βγάλω στην φόρα, για την αίρεση του προτεσταντισμού, άρθρα για τις διδασκαλίες ελεεινών αιρετικών, που ασπάζονται τον καλόγερο αποστάτη Λούθηρο, και τις βρωμιές αναξίων, παιδεραστών, ομοφυλλόφυλων παστόρων, που κάνανε τις “εκκλησίες” τους οίκους ανοχής.

Εδώ σταματάω, κοίταξε να μετανοήσεις για τις πλάνες σου, και να επιστρέψεις στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ζηλωτής και όχι 50-50 (fifty-fifty) σαν τον Δημήτρη του biblos. Τα λέμε ξανά….. Μπράβο στις ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, κρίμα στην δική σου και σε κάτι άλλες που κάνουν όλους τους δήθεν Χριστιανούς

ΕΝΑ. bye, bye from Salonica, ORTHODOX GREECE.

Αλέξανδρος Βιολάρης.

 
Σπορέας: Την “αξιοπρέπεια” του παραπάνω ατόμου, βάλθηκε να την υπερασπιστεί η… αρραβωνιαστικιά του (όπως τουλάχιστον μου συστήνεται), και διαβάζοντας τα γραφόμενα της/του, καταλαβαίνει κανείς αυτό που αποφεύγει να πει ο “Σπορέας”…
 
NAME: Κασαπίδου Σοφία 
mail: kasapidou@gmail.com
Date: Wednesday, 19. December 2007
Time: 03:05:28 AM
 

Τα πνευματικά σκουλήκια δεν σταματάνε να ασχολούνται με αντιπαραθέσεις και “γνώμες καθαρών πνευμάτων” & “θρησκευομένων πνευμάτων”, αλλά επίσης σέρνονται στην γη, όπως εσύ. Έβαλες ένα μήνυμα που σου είχε στείλει ο αρραβωνιαστικός μου πριν από πολύ καιρό, και επίσης του φίλου μας του Γιώργου Φωτιάδη. Το δικό μου το δημοσίευσες; Όχι, γιατί δεν σε συμφέρει, βρωμερό προτεσταντικό δαιμόνιο. Ντρέπομαι που είσαι πόντιος και είμαι πόντια, και λερώνεις τον χριστιανισμό των ποντίων προγόνων μας. Αλλά κατάλαβα, ότι τρέφεσαι με αυτά, ζεις με το να δείχνεις την βλαβερή για την εκκλησία, φάτσα σου, που προκλητικά, επιδιώκεις να δείξεις ότι είσαι κάποιος.

Το ξέρεις μούτρο Αυστραλιανό, ότι ο Θεός είναι με τους ταπεινούς; Το βρώμικο μυαλό σου, που με μίσος καταδιώκεις την ΟΟΔΕ, θα τα βρει όλα μπροστά του. Αλλά, για ποιο μυαλό μιλώ; Αν είχες έστω και λίγο, θα φερόσουν με καλοσύνη και έλεγχο και όχι με βλασφημίες. Αλλά δεν θα σιωπήσω, υποκείμενο σκοτεινό, γιατί, άραγε ποιος ξέρει σε ποια οργάνωση είσαι μπλεγμένος!!! Μήπως τα “παίρνεις” και λίγο τα φακελάκια με ευρώ; Ή δολάρια; Γιατί δεν “χτυπάς” βρε άχρηστε, τους μάρτυρες της σκοπιάς, τους καθολικούς κτλ; (τα έντονα του “Σπορέα”)*

Είσαι όργανο βαλμένο από Αυστραλιανές οργανώσεις να σπέρνεις τον διάβολο. Ιερείς και αρκετός κόσμος έχει ξεσηκωθεί εναντίον της βρωμοσελίδας σου στην Ελλάδα, και μην μας το παίξεις δικηγορικά τώρα, κατεβαίνω Αυστραλία και γίνεται χαμός. Όλα μαθαίνονται σε αυτό τον κόσμο. Ξέρω διευθύνσεις σου, τηλ κτλ. Σκαλίζεις την κοπριά σου και την τρως. Νομίζεις ο Νίκος θα σε φοβηθεί;

Η ιστοσελίδα σου σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει με κανένα όνομα, ούτε και με ονόματα δοσμένα από προδοτάκια της ορθοδοξίας. Έχουμε και στην Ελλάδα νόμους, ανόητε. Πολύ γέλασα όμως όταν είδα ότι δεν δημοσίευσες το μήνυμα που σου είχα στείλει, γιατί πολύ απλά, θα γινόσουν πρώτα πρώτα ρεζίλι και δεύτερον δεν ήξερες τι να μου απαντήσεις. Σε λυπάμαι κακομοίρη, έφυγες με μία βαλίτσα και κατέληξες στην κοπριά. Όποτε θέλεις βγαίνω δημόσια να σου τα “πω” λιγάκι και ακόμα με your tube στην ιστοσελίδα σου, να με βλέπει ο κόσμος να στα λέω ανοιχτά και σταράτα. Απλά στο your tube δεν θα φαίνεται η “αρπαγή της εκκλησίας” που είχες τοποθετήσει ντεμέκ αδογμάτιστε, αλλά θα δεις την δική σου αρπαγή από το ίντερνετ…… στο σπιτάκι σου.

Βγάλε ότι έχει σχέση με τον αρραβωνιαστικό μου Αλέξανδρο Βιολάρη, γιατί παίρνω εισιτήριο για Μελβούρνη. Φοβάμαι νομίζεις; Άχρηστε “δολοφόνε” των αθώων ψυχών.

Σοφία Κασαπίδου.

 

* “ΣΠΟΡΕΑΣ” (σχόλιο):

Οι Καθολικοί, φίλη/φίλε… Σοφία (μακάρι να είχες λίγη… απ’ αυτή), είναι πολιτικού σχήματος με θρησκευτικό μανδύα, δεν αξίζει και τόσο να ασχοληθώ, όσον όμως αφορά τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, άσχετα την δογματική τους τοποθέτηση που με βρίσκει αντίθετο, μακάρι να είχες έστω και λίγη από την αξιοπρέπεια τους και την αγάπη μεταξύ τους (δεν γενικολογώ), και τότε θα μπορούσες να εκφραστείς σαν άνθρωπος και περισσότερο σαν γυναίκα, –αν είσαι-.

Υ.Γ.: Το μήνυμα, που “δεν με συμφέρει”, όπως νομίζει και με κατηγορεί η/ο παραπάνω αποστολέας, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, και τα συμπεράσματα ανήκουν στον καθένα.

 
Γιώργος Οικονομίδης
sporeas.gr
16/12/2007
 
 

Ακολουθεί τό μήνυμα της Σοφίας Κασαπίδου:

 

Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ “ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ”

 
NAME: Κασαπίδου Σοφία
COUNTRY: Ελλάδα
mail: kasapidou@gmail.com
Date: Friday December 07, 2007
Time: 09:07:13 AM
 
Κύριε Οικονομίδη, καλημέρα. Παίρνω με όλο το θάρρος την πρωτοβουλία, να σας στείλω (επιτρέψτε μου τον όρο), “επιστολή διαμαρτυρίας”, προς την ιστοσελίδα σας και το πρόσωπο σας ως εκδότη αυτής, μέσα στα πλαίσια θρησκευτικής ελευθερίας και δημοκρατίας. Να σας συστηθώ πρώτα, ονομάζομαι Κασαπίδου Σοφία, η καταγωγή μου είναι από το Κιλκίς, αλλά λόγω σπουδών και πλέον μιας, (δόξα τον Θεό), πετυχημένης πλέον επαγγελματικής καριέρας, διαμένω μόνιμα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
 
Είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη, κατ’ επίγνωση, πιστή, “ανοιχτή” όμως στις ιδεολογικές – δογματικές αντιθέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αλλάζουν τα βασικά δογματικά μου πιστεύοντα. Δεν γνώριζα τίποτα για την ιστοσελίδα σας, αλλά ούτε και έχω επαφή με ορθόδοξες σελίδες, δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά πιστεύοντα του κάθε εκδότη χριστιανικής ιστοσελίδας, έστω κιαν είναι του ίδιου δόγματος με μένα. Αρκούμαι στον προσωπικό μου – ατομικό πνευματικό αγώνα. Αφορμή όμως στάθηκε, εντελώς ξαφνικά, η έντονη αγανάκτηση του αρραβωνιαστικού μου και μελλοντικού συζύγου μου, Αλέξανδρου Βιολάρη, γεννηθείς στην πανέμορφη Κύπρο, και ο Θεός μας οδήγησε να γνωριστούμε στην Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη, μέσα από τον ίδιο χώρο σπουδών (Πανεπιστήμιο Μακεδονία).
 
Ο Αλέξανδρος είναι ένα πολύ ήσυχο, με καλή ψυχή και ευαίσθητο παλικάρι, έχοντας όμως ένα μειονέκτημα: Είναι φοβερά έντονα, θα τολμούσα να έλεγα, “φανατικός ορθόδοξος στα δογματικά”, όπως από ότι παρατήρησα και στην ιστοσελίδα σας, είστε και εσείς επίσης στο Ευαγγελικό δόγμα της μεταρρύθμισης. Το θέμα δεν είναι το τι πιστεύετε και οι δύό σας, είναι καθαρά προσωπικό σας δικαίωμα, αλλά οι έντονες αντιπαραθέσεις σας, πλέον έχουν ξεφύγει και αυτό έχει μία επίπτωση εντελώς αρνητική στην σχέση μας ως ζευγάρι. Του έχω μιλήσει άπειρες φορές, να σταματήσει να ασχολείται με εσάς, αλλά η δική σας επιμονή τις τελευταίες μέρες να μην απαντάτε στις ερωτήσεις του, καθώς και του στενού μας οικογενειακού φίλου, Φωτιάδη Γιώργου, με ανάγκασε να μπω στο ίντερνετ και να παρακολουθήσω λέξη προς λέξη το τι γράφετε στην ιστοσελίδα σας.
 
Καταρχήν είναι “αντι-νορμάλ”, καθόλου ευγενικό, θα έλεγα είναι καθαρά αγένεια, να μην απαντάτε σε ερωτήσεις, ακόμα και σε αντίθετες απόψεις (εξάλλου, έχετε και το άρθρο “αντιπαραθέσεις” και από ότι βλέπω η αντιπαράθεση με ιερείς και με την οοδε πάει σύννεφο!!!!), από την στιγμή που έχετε “μας ρωτάτε & σας απαντάμε & αντιπαραθέσεις”. Αυτό για μένα προσωπικά είναι δειλία και δείχνει καθαρά, ότι δεν έχετε τις γνώσεις ίσως να απαντήσετε. Τώρα βέβαια, αν υπάρχει μέσα σας η “απαξίωση απάντησης” προς ορισμένα άτομα, τότε καλύτερα βγάλτε το “μας ρωτάτε, σας απαντάμε, επικοινωνία, αντιπαραθέσεις”.
 
Συνεχίζω με την γνώμη μου πως την ιστοσελίδα σας προσπαθείτε να την “καλύψετε” με τον όρο (αδογμάτιστη). Γέλασα όταν το διάβασα, διότι υποτιμάτε την νοημοσύνη πολλών επισκεπτών σας, διότι καθαρότατα η ιστοσελίδα σας είναι δογματική σύμφωνα με το δόγμα της ευαγγελικής εκκλησίας και των γενικά μεταρρυθμισμένων Εκκλησιών. Αυτό είναι ολοφάνερο. Επίσης η παράλογη εμμονή σας ότι μόνο η Αγία Γραφή σώζει και μόνο αυτήν δέχεστε!!!! Παρόλα αυτά όμως υπάρχει πλήθος διαφορών μεταξύ των προτεσταντικών εκκλησιών. Πως είναι δυνατό να μην ξεφεύγετε από την Αγία Γραφή όλοι σας που ανήκετε στον διχασμένο προτεσταντισμό και όμως να διαφωνείτε μεταξύ σας; Αν η Αγία Γραφή είχε δοθεί από τον Θεό ως “καταστατικό πίστεως”, ως πλήρη οδηγό για το τι πρέπει να πιστεύουμε, θα έπρεπε να συμφωνείτε όλοι οι “αναγεννημένοι” στο τι πραγματικά γράφει. Στην πραγματικότητα όμως, οι διαφωνίες σας είναι τεράστιες!!!!
 
Αν ο Θεός ήθελε να έχουμε κύριε Οικονομίδη, την Αγία Γραφή ως μόνο οδηγό πίστης θα φρόντιζε με θείο φωτισμό να μεταφράζουν όλοι οι μεταφραστές αλάνθαστα το πρωτότυπο κείμενο. Δυστυχώς όμως δεν συμβαίνει και εκεί είναι που δεν μπορείτε να απαντήσετε. Στο β’ Τιμόθεον γ’, 16 το χωρίο σημαίνει “Κάθε θεόπνευστο σύγγραμμα (πάσα γραφή θεόπνευστος), (είναι) και ωφέλιμη”. Το χωρίο δεν μιλάει καθόλου περί της Αγίας Γραφής! Μιλάει για οποιοδήποτε θεόπνευστο σύγγραμμα. Άλλωστε κύριε Οικονομίδη όταν γραφόταν το χωρίο-εδάφιο αυτό, ως Αγία Γραφή θεωρείτο μόνο η Παλαιά Διαθήκη. Βεβαίως εσείς αγαπητέ μου θα διαμαρτυρηθείτε και θα πείτε: “Μα αγαπητή Σοφία, δεν υπάρχει άλλο θεόπνευστο σύγγραμμα εκτός από την Αγία Γραφή”. Και όμως πουθενά η Αγία Γραφή δε λέει πως είναι το μοναδικό θεόπνευστο σύγγραμμα. Αν το λέτε αυτό κύριε Οικονομίδη, το λέτε από μόνος σας, χωρίς να μπορείτε να το αποδείξετε από την Αγία Γραφή. Τότε όμως, δεν δέχεστε μόνο την Αγία Γραφή, όπως υποστηρίζετε, αλλά αυθαίρετα και κάτι δικό σας: Το ότι πρέπει να δέχεστε μόνο ότι γράφει η Αγία Γραφή.
 
Και πάλι είμαι σίγουρη, πως θα απαντήσετε με ερώτηση: “γιατί τότε στο τέλος της Αγίας Γραφής απαγορεύει να προστεθούν ή να αφαιρεθούν τα όσα γράφονται στο βιβλίο αυτό;”. Αφελέστατε κύριε Οικονομίδη, στην πραγματικότητα το βιβλίο στο οποίο αναφέρεται το εδάφιο-χωρίο αυτό Αποκάλυψη κβ’ 18-19, είναι η Αποκάλυψη και όχι η Αγία Γραφή ως σύνολο. Δεν θα μπορούσε να εννοεί την Αγία Γραφή, επειδή αναφέρεται “στην προφητεία αυτή”. Επίσης η Αποκάλυψη μπήκε στην Αγία Γραφή τον 4ο αιώνα για πρώτη φορά. Και το σημαντικότερο, οι επιστολές Β’ και Γ’ Ιωάννου γράφτηκαν το 98 μ.χ, δύο χρόνια μετά την Αποκάλυψη!! Έτσι, θα έπρεπε να μείνουν έξω από την Αγία Γραφή, αν το εδάφιο-χωρίο μίλαγε για όλα τα βιβλία της.
 
Οπότε καταλαβαίνετε πόσο άφρωνας είστε αγαπητέ μου, με μία δειλία απάντησης (γιατί δεν σας συμφέρει), στις ερωτήσεις, έστω και αντιπαραθέσεις αναγνωστών σας!!! Τα ονόματα των γονέων της παναγίας, Ιωακείμ και Άννης, από που τα ξέρουμε κύριε Οικονομίδη; Ασφαλώς από την ιερά παράδοση, και όχι από το national geographic!!!! Έλεος. Εκτός και αν τους ονομάσατε εσείς “Claudio” και “Rafaela”, με το σύμπτωμα θρησκευτικής μανίας που βλέπω, ότι μέσα από τη ιστοσελίδα σας, σας χαρακτηρίζει. Για να γνωρίζετε καλά για αυτό που δυστυχώς σας διακατέχει, σας επισημένω-Αρχικά συμπτώματα μανίας :Οι σκέψεις σας έχουν αυξηθεί και έρχονται στο μυαλό σας με γρήγορο ρυθμό που δεν μπορείτε να ελέγξετε.
 
Έχετε αρχίσει να γίνεστε υπερκινητικός, πάρα πολύ ενεργητικός κύριε Οικονομίδη. Μιλάτε περισσότερο, πιο γρήγορα και πιο δυνατά. ‘Πετάγεστε από το ένα θέμα στο άλλο’ και οι άλλοι κουράζονται από αυτό. Παράδειγμα – το your tube με την “αρπαγή εκκλησίας”, που σε λίγες μέρες το εξαφανίσατε από την σελίδα σας!!! Νιώθετε πολύ πιο σίγουρος για τον εαυτό σας, πιστεύετε πολύ περισσότερο στις δυνάμεις σας, νιώθετε πιο δυνατός Κοιμάστε λιγότερες ώρες από όσο συνήθως και δεν νιώθετε κούραση. Αντίθετα η ενεργητικότητά σας είναι αυξημένη. Νιώθετε άγχος και ανησυχία, απαντάτε στην ιστοσελίδα σας όταν νιώθετε ότι δεν απειλήστε από ερωτήσεις που δεν ξέρετε να απαντήσετε. Θυμώνετε πιο εύκολα και περισσότερο από όσο συνήθως. Έχετε αρχίσει να κάνετε ‘μεγάλα’ σχέδια. Θέλετε να τα κάνετε όλα μόνος σας, θέλετε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που ποτέ δεν είχατε ασχοληθεί, π. χ. να ερμηνέψετε την Αγία Γραφή, να κρίνετε βλάσφημα και ειρωνευτικά αυτούς που μόνο φοβάστε: τους Ορθοδόξους, και όχι τους παπικούς παραδείγματος χάρη, να γίνετε ο σούπερ ερμηνευτής και διδάσκαλος του Ευαγγελίου, ξαφνικά ενώ ταξιδέψατε πρώτη φορά σε μία μακρινή χώρα, φαντάζεστε τον εαυτό σας διάσημο και όλοι να σας θαυμάζουν στο ίντερνετ (οι “αναγεννημένοι, παντός προτεσταντικού δόγματος, είτε γλωσσολαλούν, είτε όχι, είτε πιστεύουν στην αρπαγή είτε όχι, είτε δέχονται το νηπιοβαπτισμό, είτε όχι κ.τ.λ).
 
Τώρα πλέον η δειλία σας, η αγένεια σας, η θρησκοληψία σας σίγουρα θα σας εμποδίσει να απαντήσετε στην επιστολή μου αυτή, και ούτε καν θα την δημοσιεύσετε, γιατί η συναισθηματική διάθεση σας ή απλά διάθεση (mood) είναι ο καθολικός και σταθερός συναισθηματικός τόνος που βιώνετε τώρα που διαβάζετε αυτά που γράφω (και εσωτερικά σας) και που σίγουρα, θα επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό όλες κυριολεκτικά τις πλευρές της συμπεριφοράς σας, καθώς και την αντίληψη για τον χριστιανικό κόσμο, που έχετε. Κοινά παραδείγματα συναισθηματικής διάθεσης είναι η κατάθλιψη, η έξαρση, ο θυμός σας που ήδη άρχισε να φαίνεται στο πρόσωπό σας!!!! Κοιτάξτε λίγο το πρόσωπό σας στον καθρέπτη τώρα και θα το διαπιστώσετε.
 
Κύριε Οικονομίδη, μάθετε να απαντάτε και να δημοσιεύετε αυτά που σας στέλνουμε, διαφορετικά βγάλτε το (μας ρωτάτε, σας απαντάμε, αντιπαραθέσεις, επικοινωνία, e-mail). Ίσως ο χαρακτηρισμός “κότα” γαι τον κύριο Νίκο Μαυρομάγουλο, που με απορία είδα ότι γράψατε (υποτίθετε ότι επαγγέλλεστε θεοσέβεια και κηρύττετε Ευαγγέλιο, good news), τελικά ανακαλύπτω ότι χαρακτηρίζει δυστυχώς εσάς.
 
Την καλημέρα μου.
Σοφία Κασαπίδου.
 

 ****************

 
NAME: kasapidou sofia
mail: kasapidou@gmail.com
Date: Saturday, 08. December 2007
Time: 01:21:05 PM
 
Δεν απαντάς. Αυτό σημαίνει δειλία στις ερωτήσεις μου, δεν ξέρεις τι να πεις. Αποδείχτηκες κότα, όπως το είχα καταλάβει. Άντε να πλανήσεις κανέναν άνθρωπο τώρα….
Είσαι φοβερά συμφεροντολόγος και άχρηστος για εκδότης. Γεια και χαρά.
 
Κάνε κανά μπανάκι στην θάλασσα, έχετε καλό καιρό εκεί, ίσως ξυπνήσεις!!!!!!!
 
 ****************
 
NAME: Κασαπίδου Σοφία
mail: kasapidou@gmail.com
Date: Friday, 14. December 2007
Time: 12:17:44 AM
 

Οι γνώμες όσων είναι με το μέρος σου, τις ονομάζεις “καθαρών πνευμάτων”; χα χα χα χα……!!!!!!!!!! δεν τόλμησες να βάλεις την δική μου γνώμη, γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις να απαντήσεις, τυφλέ οδηγέ των δαιμονικών πνευμάτων!!! Δειλέ!!!!

 

ΣΠΟΡΕΑΣ: Σύμφωνα και με το ύφος των παραπάνω επιστολών η απάντηση μου είναι περιττή.

Τί “όμορφα και ευγενικά” που άρχισε η Σοφία Κασαπίδου (επαναλαμβάνω: εάν πρόκειται για γυναίκα ή είναι το ίδιο γνωστό πρόσωπο που νομίζει ότι μπορεί να παίζει με τον Σπορέα) και όμως, πού κατέληξε το λεκτικό ύφος. Αυτό δείχνει το υποκριτικό μένος που διακατέχει την ψυχική ισορροπία αυτού του ατόμου. Σατανική και δαιμονιώδης επιρροή με το ένδυμα του θρησκευτικού φανατισμού. Αυτό συμβαίνει στην ψυχή της/του εν λόγω επιστολογράφου. “Βράζει όμως στο ζουμί της/του” και αυτό με λυπεί αφάνταστα… διότι υποφέρει και θα εξακολουθεί να υποφέρει. Ο Θεός ας λυπηθεί την ομάδα αυτή των ανόητων και τυφλών θρησκευομένων που αρνούνται επίμονα να δούν την αλήθεια κατάματα, όσα στοιχεία και αν τους παρουσιάσεις.

“Ού με πείσεις καν με πείσεις” (δέν θα με πείσεις ακόμα και αν με πείσεις), αυτό αγαπούν οι άνθρωποι αυτοί. Τυφλοί και μωροί, εξαρτημένοι από την παπαδική “φούστα”, ή από τον αρρωστημένο εγωισμό τους.

 
Γιώργος Οικονομίδης
“Σπορέας”
 
 
Για περισσότερες Αντιπαραθέσεις
Δείτε την Κατηγορία μας:
 
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ
 
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.

Μια σκέψη στο “Ψυχές σέ πλήρη αναβρασμό πού ξεσπούν στήν αλήθεια (ο ΒΙΟΛΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)”
  1. Ο ΣΠΟΡΕΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΤΙ.

    ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΕΡΑΤΙΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡΕΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΠΟΡΕΑ Ή ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΣΠΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ.

    ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ Ο ΣΠΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ. ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΠΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΙΣΤΗ.

    ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡΕΑ. ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΧΙ. ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ. ΧΑΛΚΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.